Marin Šuica Junior Open počinje u subotu

Teniski klub Franjo Punčec Čakovec petnaestu godinu za redom organizator je međunarodnog teniskog turnira za juniore i juniorke do 16 godina uvrštenog u kalendar Tennis Europe. Turnir nosi naziv MARIN ŠUICA JUNIOR OPEN  u spomen na našeg igrača i jednog od ponajboljih juniora u Hrvatskoj i svijetu.

Turnir je najjači teniski turnir tog uzrasta u Hrvatskoj, a po broju igrača i broju država među najznačajnijim teniskim turnirima u Europi. Ove godine na turniru će sudjelovati više od 120 natjecatelja iz Japana, Australije, Austrije, Srbije, Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Njemačke, Slovačke, Češke, Bugarske, Rumunjske, Švicarske, Poljske i Hrvatske, a očekuje sve veliki broj uzvanika, novinara i teniske publike iz Hrvatske i inozemstva.

Turnir će se održati od 22. do 29. lipnja na terenima kluba u Čakovcu. Kvalifikacijski susreti na rasporedu su u subotu i nedjelju, a susreti glavnog turnira od ponedjeljka do subote, za kada je predviđeno održavanje finalnih susreta. Svečano otvaranje turnira održat će se u ponedjeljak u 9,00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije