Izet Terzić: “Cijeli Gojanec živi za Plitvicu”

Pred nama su kvalifikacije za 3. HNL Sjever u kojima u subotu Rudar iz Murskog Središća gostuje kod Plitvice u Gojancu, a u utorak je uzvrat u Murskom Središću. Kontaktirali smo nekadašnjeg trenera Čakovca i Plitivce Izeta Terzića koji nam je približio kako se živi za nogomet u Gojancu:

“Selo ima oko 150 kućanstava i šestotinjak stanovnika i cijelo selo živi za klub. Igrači su dosta nadareni, a kako je to jedini sportski klub u mjestu rade i zalažu se više nego ostali. Igrači su iskusni jer veliki dio njih ima iskustva igranja u trećoj i četvrtoj hrvatskoj ligi. To je vrlo kompaktno okružje, a kako iz naše sredine u 3. HNL sjever igraju samo Ivančica i Podravina sigurno će dati sve od sebe u kvalifikacijama.”

Treba podsjetiti da će za Rudar u ovome susretu navijati i još neki međimurski nogometni klubovi koji su na vagi ostanka u ligi ili ispadanja. Ako Rudar prođe kvalifikacije u 1. ŽNL ostaje Sokol Vratišinec, a ako ne Sokol ispada u niži rang. Rasplet će očekivati i pretposljednje ekipe 2. ŽNL Venera Sveti Juraj na Bregu i Dubrava Sivica. Ako Rudar ne prođe kvalifikacije tada ove dvije ekipe čekaju kvalifikacije u kojima će jedna zadržati drugoligaški rang, a jedna ispasti u treću županijsku ligu.

Još ćemo o Plitvici dodati nekoliko podataka koje prenosimo s njihove facebook stranice:

“Na kraju sjajne sezone, iako je kraj samo u prvenstvu, možemo reći i da su ovim prvim mjestom i finalom kupa ciljevi ostvareni. Nakon 12 godina pehar prvaka lige vratio se u Gojanec. Naši igrači su u 30 kola ostvarili 23 pobjede, 3 remija i 4 poraza, osvojili 72 boda uz sjajnu gol razliku 90:39, što znači da smo u prosjeku postizali 3 pogotka po utakmici. Zaista sjajna sezona i vrhunac jedne sjajne generacije koja je zaista to zaslužila. Bila su i 2 sjajna niza bez poraza, u prvoj polusezoni 11 utakmica, a u drugoj polusezoni sjajan niz od 16 utakmica bez poraza (prvenstvo + kup).

Naši igrači su i ove kao i svake sezone pri samom vrhu ljestvice strijelaca. Ove sezone imamo najboljeg strijelca te 4.-tog strijelca lige, a veliki doprinos dao je i P. Kocijan koji je samo u drugoj polusezoni zabio 10 pogodaka čime je 3. strijelac kluba. Čestitke njima, ali i cijeloj ekipi jer je to najviše zasluga svih, od obrane i vezne linije koji su također dali doprinos s puno golova. Strijelci svih 90 golova :
25 – Melnjak
20 – Buhin
10 – P.Kocijan
7 – Tomašić
4 – K.Kocijan, V. Horvat
3 – L. Črnila, M. Horvat
2 – I. Črnila, J. Gredelj
1 – H. Kocijan, L. Canjuga, M. Pomper, Tkalčec, P. Horvat, Ister, Zgrebec
autogolovi – 3″

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije