Dva zlatata streličara Katarine Zrinski u Sisku

Protekli vikend streličarski klub Siscija iz Siska uspješno je organizirao turnir “Memorijal brigadira Stjepana Grgeca” na kojem je nastupilo ukupno 88 streličara iz BiH, Slovenije i Hrvatske. Streličari SK Katarina Zrinski iz Čakovca nastupili su sa sedam natjecatelja i osvojili dvije zlatne medalje i plakete.

Najboje su pucali mladi kadeti u olimpijskom luku, a posebno u raspucavanju za medalje. Tako je Regina Novak u konkurenciji kadetkinja nakon treće pozicije u turniru sve svoje protivnice pobijedila s glatkih 6:0 i više nego uvjerljivo osvojila zlatnu medalju. Među kadetima odlično je pucao Jan Siročić koji je uz malo više koncentracije mogao i do medalje, ali i četvrto mjesto je dobar uspjeh.

U olimpijskom luku među veteranima Mihael Štebih je pokvario zabavu ostalim konkurentma i opet osvojio zlatnu medalju. U konkurenciji seniora Božidar Vurušić zauzeo je osmo mjesto, a Lovro Gradišer 13. mjesto.

U stilu stndardnog luka među seniorima dobro je pucao Tihomir Miljan, ali nedostajalo je malo sreće u raspucavanju pa je na kraju Tihomir zauzeo je četvrto mjesto, dok je njegov kolega Stjepan Oehler bio peti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije