Putjančari i obitelj Godina na finalu World Tour Zagreb Open-a

Dvadesetak stolnotenisača STK Putjana, u suorganizaciji Međimurskog stolnoteniskog saveza odlučilo je sunčanu nedjelju iskoristiti za izlet u Zagreb na završnicu stolnoteniskog turnira World Tour Zagreb Open koji se prošlog tjedna održavao u Domu sportova.

Skoro savršen dan malo je upropašten porazom Roka Tošića u finalu, u susretu u kojem je hrvatski reprezentativac imao sve: i slabije rangiranog protivnika (Francuz Salifou) i vodstvo od 2:0, pa kasnije i 3:2 u setovima i glasnu podršku publike. No nažalost, Francuz se pokazao kao izrazito borben i osvojio turnir sasvim zasluženo, baš kao i 17-godišnja Korejka Lee Dasom koja je u ženskom finalu, također s 4:3 u setovima pobijedila favoriziranu Šveđanku, prvu nositeljicu turnira Matildu Ekholm. Šteta i za Leu Rakovac koja je u ženskom dijelu turnira stigla do četvrtzavršnice.

Ipak, Putjančari pojačani sa obitelji Godina iz Belice lijepo su se proveli, a ostaje žal za slabim odazivom ostalih međimurskih pingpongaša na finalni dan najjačeg stolnoteniskog turnira u Hrvatskoj ove godine, piše stolni-tenis.net.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije