Vijesti / Sport
Sport
PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE NK Dubravčan iz Donje Dubrave - superiorni jesenski prvak 1. Međimurske lige
Z.P.

JESENSKI PRVACI MEĐIMURSKIH LIGA

PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE NK Dubravčan iz Donje Dubrave - superiorni jesenski prvak 1. Međimurske lige

Najbolji klupski strijelac je Dominik Klarić koji je postigao 15 pogodaka

Minuli jesenski dio prvenstva 1. Međimurske lige bio je u znaku NK Dubravčana iz Donje Dubrave koji su superiorno s čak 6 bodova ispred prvog pratitelja NK-a Zasadbrega osvojili jesenski naslov prvaka.

NK Dubravčan Donja Dubrava Fotogalerija

Pod vodstvom trenera, nekada odličnog nogometaša Tihomira Nestića kojem pripadaju ogromne zasluge za ovaj rezultat, jesenski naslov prvaka osvojili su nogometaši: Ivan Markulinčić, Vladimir Mesec, Mišel Androl, Marko Matulin, Dominik Klarić, Nino Mirić, Danijel Nađ, Lovro Rebrek, Igor Kvezić, Marin Golubić te Roko Fabić, Adrijan Radiković, Saša Latin, Jan Vučenik, Luka Volar, Neven Andrlon, Dominik Jadan (kap), Lovro Balažinec, Karlo Mlakar, Tin Čmrlec, Marko Ujlaki i Filip Mirić.

Najbolji klupski strijelac je Dominik Klarić koji je postigao 15 pogodaka. Uz klub su i Andreas Pongrac - fizioterapeut te Dejan Vučenik - predstavnik kluba. NK Dubravčan je jedan od najstarijih međimurskih klubova osnovan 1927., kroz dugu povijest bilježio je blistave trenutke, igrao je uspjeđnu najkvalitetniju međimursku ligu da bi nakon reorganizacije pred dvije godine postao stanovnik 1. Međimurske lige.

>>> PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE Sloga iz Čakovca jesenski prvak 2. Međimurske lige

Iako se u prvoj sezoni nije uspio plasirati to ih je dodatno motiviralo te su se ove sezone maksimalno posložili te s velikim ambicijama ušli u prvenstvo i borbu za prvo mjesto. U prvenstvu su dominirali te su potpuno zasluženo vodeća ekipa prvenstva. Za ove odlične rezultate veliki udio zaslužuje i Izvršni odbor na čijem je čelu predsjednik kluba Franjo Knez, dopredsjednik je Romeo Čituš, tajnik Nikola Radmanić, a isti broji 13 članova.

Klub je ove godine puno radio na poboljšanju uvjeta na igralištu, a između ostalog su zamijenjeni reflektori, izgrađeno je navodnjavanje i puno još toga. Klub se zahvaljuje Općini Donja Dubrava, sponzorima te navijačima koji su ih pratili na svim utakmicama. Svjesni su u klubu da je ovo tek pola odrađenog posla i da ih na proljeće očekuje težak posao kako bi ostvarili zacrtani cilj. No, krasi ih velika želja da klub konačno postane sudionikom Premier lige i učinit će sve da tako i bude. Čestitamo!

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video