Vijesti / Sport
Sport
BADMINTON KLUB MEĐIMURJE Odličan nastup na Prvenstvu Hrvatske - osvojili pet medalja
T.G.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE I JUNIORE

BADMINTON KLUB MEĐIMURJE Odličan nastup na Prvenstvu Hrvatske - osvojili pet medalja

Blizankinje Anabela i Lara Bel prvakinje su Hrvatske u paru

U subotu 18.11.2022. u dvorani Prirodoslovne škole Vladimir Prelog u Zagrebu u organizaciji BK “Medvedgrad 1998“ Zagreb održano je PH 2023 za mlađe kadete u-13 i mlađe juniore u17.

Prvenstvo Hrvatske u badmintonu Fotogalerija

Na PH 2023. je nastupilo 66 igračica i igrača iz 10 klubova Hrvatske, a među njima mlađe kadetska i mlađe juniorska ekipa Badmintonskog kluba Međimurje pod vodstvom glavnog trenera Danijela Zadravca i trenera Tomislava Grubića. Vrhovni sudac bio je naš Filip Mikolaj.

U konkurenciji mlađih kadeta naslov i zlatnu medalju osvojio je Tin Radovanović (MZ). U konkurenciji mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju je osvojila Jelena Čović (MZ) pobjedivši u napetom finalu našu Anabelu Bel sa 2:0 ( 21:16, 21:18 ), a Lara Bel je osvojila brončanu medalju. Plasman ostalih naših igračica: Ela Šantl i Lara Bešenić ispale u ispale u 1/8.

U konkurenciji mješovitih parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Tin Radovanović / Jelena Čović (MZ) pobjedivši u finalu našu Anabelu Bel s  Matkom Knezovićem iz Zagreba rezultatom 2:0. Druga naša igračica Lara Bel s Lukom Hržicom ispala u ¼ od kasnijih prvaka. U konkurenciji parova mlađih kadeta naslov prvaka i zlatnu medalju osvojio je par Vid Novak / Tin Radovanović (MZ).

U konkurenciji parova mlađih kadetkinja naslov i zlatnu medalju osvojile su naše sestre blizanke Anabela i Lara Bel pobjedivši u finalu bjelovarski par Ivu Aušperger / Niku Sabolović s 2:0 ( 21:16,21:13 ). Drugi naš par Ela Šantl / Lara Bešenić ispale u ¼.

U konkurenciji mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojio je Vito Radovanović (PZ). Plasman naših: Noa Šipoš, Matija Hrustek i Filip Jambrošić ispali u 1/8, a Vito Panić u 1/16.

U konkurenciji mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojila je Ana Pranić (MZ). Plasman naših: Nela Novak ispala u ¼, a Vanja Novak u 1/8. U konkurenciji parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojio je par Ivan Kosor / Jakov Ladavac (MZ). Plasman naših: Vito Panić / Noa Šipoš ispali u ¼, a Filip Jambrošić / Matija Hrustek ispali u 1/8.

U konkurenciji parova mlađih juniorki naslov i zlatnu medalju osvojile su sestre Ana i Maja Pranić (MZ) pobjedivši u finalu naše sestre blizanke Vanju i Nelu Novak 2:0 (21:10, 21:16 ). U konkurenciji mješovitih parova mlađih juniora naslov i zlatnu medalju osvojili su Vito Radovanović / Ana Pranić (MZ). Plasman naših: Vanja Novak / Noa Šipoš ispali u ¼, a Nela Novak / Vito Panić u 1/8.

Čestitke svim našim igračica na osvojenim medaljama. Ove osvojene medalje su samo dokaz nastavka uspješnog rada u klubu te nastavak kontinuiranog osvajanja medalja na PH te čestitke i trenerima i upravi kluba.        

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video