Vijesti / Sport
Sport
DVIJE STAZE Uskoro trčimo na velikom 4. izdanju humanitarne utrke 'Totovec run'
Ljerka Cividini/Facebook

IDEMO TRČATI!

DVIJE STAZE Uskoro trčimo na velikom 4. izdanju humanitarne utrke 'Totovec run'

U suorganizaciji s Udrugom oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec i atletskim klubom „Međimurje“ Čakovec i ove godine organiziraju već tradicionalni 4. Totovec run!

Potaknuti Svjetskim danom duševnog zdravlja, sportskim duhom i humanosti, Mjesni odbor Totovec (u suradnji sa Udrugom žena Totovčice Totovec, DVD-om Totovec i Odbojkaškim klubom Totovec) ove godine 7. listopada s početkom u 10 sati u Totovcu organizira utrku, čiji će se prihodi dobiveni od kotizacije darovati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Čakovec.

Trkači se mogu okušati na stazi od 5 ili 10 kilometara, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima, te uživati u ljepotama krajolika okolne šume i sela.

Sve trkače očekuje osvježenje i besplatan obrok. Organizatori će proglasit i najbrže koji će biti ovjenčani pripadajućom medaljom.

START I CILJ: kod Društvenog doma u Totovcu

KATEGORIJE utrke na 5 i 10 km: M/Ž U23 (..-22), M/Ž S (23-34), M/Ž 35 (35-44), M/Ž 45 (45-54), M/Ž 55 (55-64), M/Ž 65+

PRIJAVE: Online prijave na www.utrka.com

STARTNINA: Startnina iznosi 10 EUR, a uplaćuje se prilikom podizanja startnih brojeva sa čipovima ispred društvenog doma Totovec. Prijave su moguće i na dan utrke, do sat vremena prije utrke.

NAPOMENE: obvezan je nastup sa startnim brojem koji osigurava organizator; mjerenje rezultata i obradu podataka osigurava organizator; utrka se održava bez obzira na vremenske uvjete; na utrci od 10 km ne mogu nastupiti djeca rođena 2007. i mlađi.

SVI NATJECATELJI NASTUPAJU NA VLASTITU ODGOVORNOST!

* Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost. Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku.

*Prijavom na utrku natjecatelji potvrđuju da daju privolu organizatoru za prikupljanje i daljnju obradu osobnih podataka u svrhu organizacije i realizacije utrke, objave rezultata, informiranja i izvještavanja o utrci.

*Privolom natjecatelji također pristaju da fotografije snimljene prije, tijekom i nakon održavanja utrke organizator može koristiti za objavljivanje za potrebe izvještavanja o utrci, te daljnje promocije utrke i budućih aktivnosti.

*Svaki davatelj privole može zatražiti pristup svojim osobnim podacima, ograničavanje obrade i zatražiti brisanje istih.


 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video