Vijesti / Sport
Sport
PRVA LIGA ZA RUKOMETAŠICE Sjajne Zrinskice vraćaju se iz Ploča s pobjedom nad Dalmatinkom
ŽRK Zrinski

rukomet

PRVA LIGA ZA RUKOMETAŠICE Sjajne Zrinskice vraćaju se iz Ploča s pobjedom nad Dalmatinkom

Gotovo cijeli susret odigrale su bez greške, imale na suprotnoj strani jakog i kvalitetnog protivnika pa je pobjeda još značajnija

PLOČE – Sportska dvorana. Gledatelja:200. Suci: Stipe i Šime Torbarina (oba Sukošan).

DALMATINKA: Ivanda (4), Gustin (1), Galov, G. Zelić, Lovrić, Vladimir (3), A. Zelić (2), Bule (8), Jerković , M. Žderić (1), Prusac, Burdelez (3), Barbir (4), Sušak (2) ,G. Žderić, Jelčić. Trener: Ivo Jerković.   

ZRINSKI: Kozjak (15 obrana), Novak, Balent (2), Balaško (1), Kosovac (12), Gudelj (3), Balić (2), Potočnjak, Posavac (3), Megerle (7),Blagus, Cvijanović. Trener: Goran Mrđen.

S dalekog i napornog puta, iz dalekih Ploča, Čakovčanke su se vratile s pobjedom. Gotovo cijeli susret odigrale su bez greške, imale na suprotnoj strani jakog i kvalitetnog protivnika pa je pobjeda još značajnija. Dobro su počele, u 16. minuti imale vodstvo  5:2, 25. minuti 10:7, a poluvrijeme su završile s prednosšću 15:10.

Dobro su počele u drugi dio susreta i 19 minuta pred kraj i dalje imale +5 (22:17). Iza toga u finišu mnogo uzbuđenja i neizvjesnosti gdje su se Čakovčanke opet bolje  snašle, kontrolirale igru i rezultat, posebno od 58. minute kada su imale samo vodstvo +1 (29:28) i igračicu manje. I to su izdržale, Kala Kosovac je posdtigla 30. gol za veliko veselje i radostan put kući. U subotu slijedi susret s Sesvetama.

 

Najnovije

Reci što misliš!