Vijesti / Sport
Sport
SVAĐA, TUČNJAVA ILI? Što je policija radila u Savskoj Vesi nakon utakmice?
Z.P.

što se dogodilo?

SVAĐA, TUČNJAVA ILI? Što je policija radila u Savskoj Vesi nakon utakmice?

Napeto je bilo i na terenu i van njega

Utakmica u Savskoj Vesi između Bratstva i Nedelišća bila je uzbudljiva kako na terenu ali tako i nakon utakmice van terena. U zapisniku je delegat Stjepan Križarić naveo:

- Utakmica je bila teška suđenje zbog načina igre obiju momčadi. U 63 minuti domaći navijači zapalili su dimne rakete izvan terena za igru, no dvije su ubačene u ograđeni dio terena za igru. U 65. minuti gostujući navijači također su zapalili dimne rakete, ali ih nisu ubacili u teren za igru. U 17. minuti utakmice dolazi do očiglednog prekršaja na gostujućem igraču u kaznenom prostoru domaćina, no pomoćni sudac s velikom zadrškom signalizirao neki prekršaj gostujućeg igrača. Svakako je potrebito provjeriti ovu vrlo diskutabilnu situaciju.

U 24. minuti po mom mišljenju zadovoljeni su svi uvjeti za dosuđivanje kaznenog udarca za gostujuću momčad nakon što je domaći igrač sapleo gostujućeg napadača unutar vlastitog kaznenog prostora. Obvezatno provjeriti snimku utakmice. Također po mom mišljenju kod dosuđivanja kaznenog udarca za goste bilo je potrebno izreći težu stegovnu mjeru.

Poslije utakmice kad sam već sastavljao zapisnik javljaju mi da je vani došlo do incidenta i fizičkog obračuna navijača. To se dogodilo nekih 15 minuta nakon završetka utakmice, a sve službene osobe su bile u svojim prostorima. Došla je policijska ophodnja koja će izvršiti izvide o događaju - stoji u zapisniku.

Najnovije

Reci što misliš!