vijesti iz tenisa

JUNIOR CROATIA OPEN 2023 Naslovi pobjednika za Nilsson i Vasileva

Nastupilo je više od stotinu i trideset juniora i juniorki iz tridesetak država

Na terenima Teniskog kluba Franjo Punčec u Čakovcu održan je međunarodni turnir za juniore i juniorke iz kalendara World tennis toura ITF-a. Turnir je visokog 3. ranga pa je interes za ovaj turnir bio velik. Nastupilo je više od stotinu i trideset juniora i juniorki iz tridesetak država.

U finale turnira juniora zasluženo su se plasirali prvi nositelj Francuz Thomas Faurel i Alexander Vasilev iz Bugarske koji je na turniru bio postavljen za četvrtog nositelja. U finalnom susretu prikazali su odličan tenis a na kraju je slavio mladi Bugarin rezultatom 26 62 60.

U konkurenciji juniorki plasman u završnicu ostvarile su Lea Nilsson iz Švedske i četvrta nositeljica Kitti Molnar iz Mađarske. Naslov pobjednice više nego zasluženo pripao je petnaestogodišnjoj švedskoj igračici kojoj je ovo drugi osvojeni turnir za redom (pobjednica turnir u Estoniji). Rezultat finalnog susreta 63 61.

U konkurenciji parova zasluženo su slavili Slovenac Dmitry Suboch i Alexander Vasilev (Bugarska), bolji u finalnom susretu protiv Austrijanca Piet Luis PinteraSicheng Lia iz Kine. Kod juniorki turnir parova osvojile su Čehinje Viktoria Zidelova i Nela Charvatova pobjedom u finalnom susretu protiv Mađarica Melinde Biro i Kitti Molnar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije