Vijesti / Sport
Sport
ZAJEDNICA SPORTOVA MEĐIMURJA Po aktivnostima tijekom 2023. godine među „Top pet“ u Hrvatskoj
Zajednica sportova Međimurja

ODRŽAN IZVRŠNI ODBOR

ZAJEDNICA SPORTOVA MEĐIMURJA Po aktivnostima tijekom 2023. godine među „Top pet“ u Hrvatskoj

Održana je 21. sjednica Izvršnog odbora Zajednice sportova Međimurja kojoj je predsjedao predsjednik Mato Kljajić, a na kojoj su svi zaključci i odluke donijeti jednoglasno

Izdvajamo najvažnije.

Prihvaćena je Odluka o raspodjeli sredstava temeljem Javnog poziva za financijske potpore projektima i programima namijenjenima za zadovoljavanje potreba u sportu Međimurske županije za 2023.godinu. Također i prijedlog izmjena i dopuna Statuta Zajednice, usklađen s odredbama novog Zakona o sportu.

Konačna odluka donijet će se na sjednici Skupštine Zajednice koja će se održati 20.lipnja u 19 sati na prostorima Gradskih bazena Marija Ružić u Čakovcu. Do kraja godine svoje Statute trebaju uskladiti i svi županijski strukovni Savezi i sve sportske udruge time da će svi od strane Zajednice dobiti sva potrebita objašnjenja i obrazloženja.

Usvojena je i konačna Odluka o raspodjeli sredstava nosiocima kvalitete i za sport mladih dobnih skupina prema za to određenim kriterijima za 2023 godinu, također i Odluka o otpisu imovine, a članovi Izvršnog odbora detaljno su upoznati i s dosadašnjim aktivnostima i onim aktivnostima koje se u Zajednici planiraju „obaviti“ u narednom razdoblju.

Data je i vrlo pozitivna ocjena oko organizacije tradicionalne akcije Zajednice-Olimpijski festival dječjih vrtića, a s velikim je odobravanjem primljena informacija da je međimurska krovna sportska organizacija-Zajednica sportova po aktivnostima tijekom 2023.godine među „Top pet“ u Hrvatskoj.

Najnovije

Reci što misliš!