Vijesti / Sport
Sport
DOBAR REZULTAT Zrinskice završile sezonu na 6. mjestu
ŽRK Zrinski

bravo za rukometašice

DOBAR REZULTAT Zrinskice završile sezonu na 6. mjestu

Čakovečke prvoligašice, rukometašice Zrinskog prvenstvenu su sezonu završile na 6.mjestu (26 14 1 1 704:706 29) što je kako kažu u klubu, ali i oni oko njega, dobri poznavatelji i ljubitelji rukometa, dobar plasman.

- Slažem se s tom konstatacijom, posebno jer početak prvenstva nije bio baš najbolji, rekao nam je u kratkom razgovoru o osvrtu na proteklu sezonu, trener Goran Mrđen, u mnogome zaslužan za postignute rezultate. Čim je sezona odmicala igrali smo bolje, mogli smo čak imati i bolji bodovni učinak, par bodova nam je „pobjeglo“. Osim s Lokomotivom koja je na kraju osvojila prvenstvo i Podravkom, s ostalima smo bili ravnopravni suparnici, imali smo dobar i motivirani igrački  sastav, dobru logističku potporu uprave što je pridonijelo dobrom konačnom plasmanu.

Kako dalje, planovi za novu sezonu?

-Nismo još prekinuli s treninzima, uskoro ćemo odlučiti glede igračkog kadra, tko ostaje, tko eventualno odlazi. Treba pojačati rad s mladima, među njima ima talenata, neke od mladih  koje su najbolje u mladim sastavima već na popisu prve ekipe. Očekujemo i datum početka novog prvenstva da onda najvjerojatnije 1. kolovoza počnemo s pripremama za novu sezonu u kojoj ćemo pokušati biti još bolji i uspješniji

No, o tome uskoro više kad završimo s detaljnom „inventurom“ učinka i predstavimo realne planove kako dalje, završio je Mrđen.

Inače, iako je prvenstvo završeno, uprava kluba i dalje je vrlo aktivna, najavljuju skoro druženje s novinarima gdje će  iznijeti sve oko planova u novoj prvenstvenoj sezoni.

 

Najnovije

Reci što misliš!