Vijesti / Sport
Sport
RUKOMET Završnica prvenstva Hrvatske: Čakovčanke na 15. mjestu
ŽRK Zrinski

U POREČU

RUKOMET Završnica prvenstva Hrvatske: Čakovčanke na 15. mjestu

​Poreč je ovih dana bio centar rukometa mladih

grana je Završnica prvenstva Hrvatske za djevojčice (U-12), nastupilo je 20 najboljih hrvatskih ekipa podijeljenih u četiri grupe.

Među njima bile su i mlade igračice, djevojčice čakovečkog ŽRK Zrinskog pod vodstvom trenera Radovana Peteka i Ljubice Vrbančić, bili su sudionici Grupe D zajedno s vršnjakinjama ŽRK Sinja, ŽRK Dugog Sela 55, ŽRK Dugopolja i ŽRK Gospića.

Na kraju su mlade Čakovčanke završile kao petnaeste, uz malo više sportske sreće, koncentracije i iskustva mogle su biti i bolje plasirane, a na utakmici s Podravkom grubo su oštećene, da dalje ne nabrajamo..

REZULTATI: Grupa D: Sinj 12:19, Dugo Selo 55 6:14, Dugopolje 19:13, Gospić 7:9. Kao četvrte u grupi igrale su iza toga za poredak od 13.-20.mjesta. Pobijedile su rezultatom 12:9 ekipu 1234 Virovitice, poražene su 15:13 od koprivničke Podravke (utakmica nije završila, registrirana je rezultatom iz 26.minute), a utakmicu koja je s vršnjakinjama Trogira odlučivala o 15.mjestu mlade su Čakovčanke „dobile“ uvjerljivim rezultatom 20:11.

U Poreču je igrao je sljedeći sastav djevojčica ŽRK Zrinskog:Tara Vrban, Tena Blagus (32), Mirta Bistrović, Maša Hanžeković, Sara Rakić (10), Magdalena Dolar (10), Rina Hranjec (1),Ema Sabolčec, Greta Kovačević (15), Ena Babić, Lana Miličević (17), Lena Kovačić, Lea Branilović (3), Tea Igrec, Ena Vuri (1) i Erna Jurić,

Naslov prvaka Hrvatske osvojile su djevojčice Koke Varaždin.

Josip Freiler

Najnovije

Reci što misliš!