Veterani igraju danas od 17 sati

U 20. kolu veteranske skupine istok derbi kola odigrava se u Belici gdje BSK koji je u minulom kolu pobijedio u Hodošanu ugošćuje Mladost iz Preloga. Polet na svom terenu ugošćuje Radnički iz Gardinovca i želi doći do pobjede kao i Jadran koji još nema prvenstvenu pobjedu, a u Štefancu ugošćuje Vidovčan.

Dinamo u Domašincu odigrava utakmicu s liderom prvenstva Budućnosti iz Podbresta i favorit je ove utakmice kao i Spartak protiv Podturna. Parovi današnjeg kola su BSK – Mladost (Pr.), Spartak – Podturen, Dinamo (D) – Budućnost (P), Jadran – Vidovčan, Polet (P) – Radnički. Hodošan i Kraljevčan 38 su slobodni.  Utakmice se igraju u ponedjeljak s početkom u 17 sati.

U zapadnoj skupini u prošlome je kolu lider Nedelišće odigrao u Slakovcu sa Slobodom 2:2, dok je Pobjeda u derbiju u Gornjem Hrašćanu s 5:1 ispratila Slogu iz Čakovca. Trećeplasirani Omladinac odigrao je sa Strahonincem 1:1. Današnji veteranski parovi na zapadu susu Bratstvo (SV) – Pobjeda, Sloga (Č) – Strahoninec, Omladinac (NSR) – Sloboda (S), Nedelišće – Mladost (I), Hajduk (B) – Sokol, Sloboda (M) – Čakovec, Šenkovec – Omladinac (M).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije