Međimurci odlični u jakoj konkurenciji

Samo dan nakon Proljetnog krosa u čakovečkom parku, najbolji mladi međimurski srednjeprugaši nastupili su na krosu Sportskih novosti koji se tradicionalno održava u Zagrebu, u parku kraj jezera Bundek.

Na njemu je ove godine nastupilo preko 2600 natjecatelja iz osnovnih i sednjih škola Hrvatske, a utrke su se održavale od 5 do 8 razreda svaki razred zasebno, dok su kod srednjih škola u istoj utrci nastupali zajedno prvi i drugi razredi te posebno treći i četvrti razredi. U ovoj jakoj konkurenciji gdje u pojedinim utrkama nastupa 250-300 trkača, odlčne plasmane ostvarili su i naši predstavnici.

Tako je na visoko drugo mjesto na pobjedničkom postolju stajala Nina Dobša, učenica II OŠ iz Čakovca i članica AK Međimurje, koja je u konkurenciji učenica sedmog razreda na stazi duljine 1000 m osvojila srebrnu medalju. Treće mjesto i brončanu medalju u utrci na 2000 m u konkurenciji 1. i 2. razreda srednjih škola osvojio je Gabrijel Stojanović, učenik Tehničke škole Čakovec i član AK Nedelišće.

Dvije učenice OŠ Macinec i članice AK Nedeilišće također su se našle na postolju među šet najboljih i to: Kristina Šafarić, četvrta u utrci na 1000 m za 8. razrede te Lea Branilović šesta u konkurenciji 6. razreda na 1000m. Učenik OŠ Prelog i član AK Međimurje David Verli osvojio je 5. mjesto kod učenika 6. razreda na 1000 m, a Filip Turk iz II OŠ Čakovec, član AK Međimurje, bio je 11. kod 7. razreda na 1500 m.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije