Vijesti / Sport
Sport
KOŠARKA Evo kako su odigrali međimurski košarkaški klubovi
Maja Mikolaj

PROVJERITE REZULTATE

KOŠARKA Evo kako su odigrali međimurski košarkaški klubovi

Donosimo rezultati

Dvadeset i prvo kolo treće muške lige sjever KK Mladost Ivanovec igrao je na domaćem terenu protiv KK-a Ivančica II iz Ivanca. Mladost nije uspjela iskoristiti prednost domaćeg terena te je od Ivančice izgubila 58:74. U napetom susjedskom derbiju između KK-a Kotoriba i KK-a Dubravčan Kotoriba je bila bolja. Iako je Dubravčan nakon treće četvrtine imao dobre šanse da rezultat okrene u svoju korist, Kotoriba nije popuštala do samog kraja te upisala pobjedu 78:73.

KK Čakovec je svoju posljednju utakmicu sezone igrao protiv KK-a Donji Kraljevec. Čakovec je u vrlo teškoj i zahtjevnoj utakmici, prvo poluvrijeme odigrao ispod očekivanog. Već u treću četvrtinu ušao je puno čvršće i odlučnije te natjerao protivnika na greške, zabio nekoliko laganih poena i izborio konačnu pobjedu 80:59. Pobjedom je osvojio jubilarni deseti naslov prvaka. Zbog nedostatka sudaca odgođene su dvije utakmice, stoga će se konačni poredak saznati nakon odigranih zaostalih utakmica.  

Na Zimskom prvenstvu dobiveni su parovi finala. Ekipe Park´s-a i Agrow Basketa pobjedama su osigurale ulazak u finale. Park´s je nadjačao Pozoje 65:38, a Agrow Basket PPČ 39:47. Momčadi PPČ-a i Pozoja bore se za treće mjesto. U susretu između AGM Basketa i Hespo medine škrinje bolji je bio Hespo rezultatom 49:65. Stoperi Fiškal izgubili su od BC-Nord Ing-a. Već sljedećeg vikenda u dvorani Ekonomskei trgovačke škole Čakovec očekuju nas utakmice finala, borbe za treće mjesto te razigravanje za poredak na tablici.  

Najnovije

Reci što misliš!