Vijesti / Sport
Sport
PORAZ U BJELOVARU Zrinskice poražene od favoriziranog Bjelovara
Ivan Brkić/RK Podravka Vegeta

1. RUKOMETNA LIGA - ŽENE

PORAZ U BJELOVARU Zrinskice poražene od favoriziranog Bjelovara

Domaće su opravdale ulogu favorita, Čakovčanke su međutim mogle bolje proći. Nakon što su domaće prvi dio susreta završile vodstvom 17:13, u drugom, dijelu  Čakovčanke su zaigrale bolje i u 46. minuti poravnale rezultat na 19:19. Kada se je očekivala i dalje njihova dobra igra stale su, nekoliko puta pogriješile u napadu, nisu  šest minuta postigle pogodak...

To su domaće dobro iskoristile i one postigle šest pogodaka za redom i u 52. minuti po svemu sudeći riješile pitanje pobjednika.

Da Čakovčanke nisu promašile tri sedmerca i da su iskoristile neke od povoljnih prilika mogle su bolje proći. U  subotu ih čeka novo i teško iskušenje, domaćini su državnim prvakinjama Lokomotivi Zagreb.

BJELOVAR – ZRINSKI 29:22

BJELOVAR – Dvorana Europskih prvaka. Gledatelja: 50.Suci: Borna Božičković i Marko Đurinbvić (oba Zagreb).

BJELOVAR:Nikšić, Mađarević, Oremović,  Jelenović, Paštar, Mikulić (6), M. Gavrić (2), Pokopac, Gašparović (6), Vukojević (4), Ivanda (7), Pifar, Petrović, A. Gavrić (4), Ravenščak. Trener: Dario Obran.

ZRINSKI: Kozjak, Balent, Balaško (1), Kosovac (2), Milošević (7), Varga, Balić (2), Strbad, Posavac (5), Krizmanić (5), Blagus, Cvitanović. Trener: Goran Mrđen.

Najnovije

Reci što misliš!