Vijesti / Sport
Sport
KAŠTELANKE IZ PRIBISLAVCA Osvojile srebro na regionalnom u Ivancu i putuju na državno u Zadar
ŽOK Kaštel Pribislavec

mlade odbojkašice

KAŠTELANKE IZ PRIBISLAVCA Osvojile srebro na regionalnom u Ivancu i putuju na državno u Zadar

- Više ni riječima ne možemo iskazati količinu ponosa i sreće koju nam naše djevojke donose. Ovo je nemjerljiv uspjeh - poruka je pribislavskog kluba

Nakon jučerašnjeg trećeg mjesta u mini odbojci te plasmana na državno prvenstvo u Zadru, cure iz male odbojke danas su napravile istu stvar osvajanjem srebrne medalje.

Velikom pobjedom u polufinalu protiv varaždinskog Kitroa (25:11, 19:25, 15:7) i minimalnim porazom od fenomenalne ekipa domaćina (25:22, 19:25, 13:15), Kaštelanke dolaze do drugog mjesta i plasmana na državno prvenstvo među 15 najboljih u državi.- Više ni riječima ne možemo iskazati količinu ponosa i sreće koju nam naše djevojke donose i koliko će nam tek još donijeti jer svi smo svjesni za kakve smo pothvate sposobni. Hvala navijačima i roditeljima na podršci, hvala svim ljudima iz kluba koji su "heroji iz sjene" ovakvih uspjeha, a najviše zahvala ide trenerici Željki koja zaista radi prava čuda sa našim najmlađim uzrastima. Bravo za sve još jednom, a sada kreću pripreme za Zadar. Ovo je nemjerljiv uspjeh - poruka je pribislavskog kluba.

Najnovije

Reci što misliš!