Vijesti / Sport
Sport
SUPERSPORT DRUGA NOGOMETNA LIGA Poraz Međimurja od Jadrana
Z.P.

nogomet

SUPERSPORT DRUGA NOGOMETNA LIGA Poraz Međimurja od Jadrana

Domaći su propustili veliku priliku zabilježiti pobjedu, gosti pak su u sudačkoj nadoknadi ni krivi, ni dužni uzeli ponuđeno

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Slunjski (Varaždin). Pomoćnici: Strijelac: 0:1 Macan (90+3).

MEĐIMURJE: Bulat, Cerovčec (63. Sabo), Težački, Bacinger (68. Kraja), Bujan, Benko, Fotak , Ratajec (83. Rincon), Vršić, Štajerec, Vrbanić . Trener: Gordan Golik.
JADRAN (P): Pavlić, AL Tharwan, Macan, Lepinjica, Mandiković (46. Žiković),Srzentić, Siljan (63. Ivelić), Bernobić(74. Matteoni), Zuliani, Banić (6. Šverko), Silva  5(63. Aljohani ) Trener: Dalibor Šuran 6.

Domaći su propustili veliku priliku zabilježiti pobjedu, gosti pak su u sudačkoj nadoknadi ni krivi, ni dužni uzeli ponuđeno i pomalo neočekivano se veselili. Već nakon 45 minuta domaći su trebali uvjerljivo voditi. U 5.minuti Vrbanić je neometen s 16 metara „dodao“ loptu Pavliću, u 12.minuti nakon ubačaja s lijeve strane Fotak je s par metara pucao kraj gola, u 24.minuti dobru akciju loše je završio Bacinger, bio je u prilici postići pogodak, baš kao i Cerovčec minutu iza toga.  Bacinger je u sličnoj poziciji bio i u 36.minuti, a najveću priliku nije iskoristio Vršić u 45.minuti, mogao je birati kako postići vodeći pogodak.

Jedini udarac prema domaćem  vrataru Bulatu uputio je Silva u 44.minuti. U drugom, dijelu više inicijative  gostiju, domaći su popustili u koncentraciji i igrali ovaj puta nedovoljno opasno, bez prilika za pogodak. U 48.minuti Bulat je dobro obranio udarac Silve, a priliku postići pogodak imao je i Ivetić u 77.minuti. U 90. minuti gosti su spašavali s gol linije, a u trećoj minuti sudačke nadoknade ubačaj s lijeve strane pasivnost domaće obrane iskoristio je Macan  i poentirao za pobjednički pogodak. Za kraj ostaje i dilema oko 31. i 72.minute, oba su puta napadači domaćina bili su nepropisno zaustavljeni u gostujućem kaznenom prostoru, oba puta sudac nije ništa označio.

Najnovije

Reci što misliš!