Vijesti / Sport
Sport
IZBORNA SKUPŠTINA Josip Kvakan i dalje predsjednik Rukometnog kluba Sokol Vratišinec
Rukometni klub Sokol Vratišinec

tradicija duga više od 60 godina

IZBORNA SKUPŠTINA Josip Kvakan i dalje predsjednik Rukometnog kluba Sokol Vratišinec

U Vratišincu ne odustaju od rukometa

U četvrtak, 16. ožujka u prostorijama vatrogasnog doma u Vratišincu svoju izbornu godišnju skupštinu održao je Rukometni klub Sokol Vratišinec.

Rukometni klub Sokol Vratišinec Fotogalerija

Klub koji tradiciju gaji već preko 60 godina iako nije aktivan u ligi svake godine organizira memorijalni rukometni turnir Bukovec-Farkaš, odaziva se na prijateljske utakmice u Hrvatskoj i Mađarskoj te aktivno se uključuje u manifestacije na području Općine. Skupština je bila izbornog karaktera pa je tako novi mandat na mjesto predsjednika dobio dosadašnji dugogodišnji predsjednik Josip Kvakan, dopredsjednici će biti Ivica Premuš i Denis Jambrešić, tajnik Krunoslav Tarandek dok će financije i dalje voditi Mladen Martinjak.

Planovi za 2023. su da se napokon pokrene liga u koju će se shodno svojim ponajviše financijskim mogućnostima klub moći uključiti i u njoj opstati, organizirati memorijal Bukovec-Farkaš, odazvati se na druge turnire i prijateljske utakmice, uključiti se u aktivnosti na području Općine te u suradnji s Osnovnom školom pokrenuti rukometne aktivnosti u školi.

Skupštini se u ime općine odazvao načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec koji je istaknuo zadovoljstvo da klub unatoč tome da se aktivno ne natječe ne odustaje od rukometa u Vratišincu. Na kraju je načelnik predsjedniku uručio i ugovore o financiraju programa civilnog društva čija sredstva uvelike pomažu opstanku i radu kluba, ali i promocije Vratišinca. 

Najnovije

Reci što misliš!