Vijesti / Sport
Sport
VIDEO I FOTO Brončana karatistica Aida Trstenjak dočekana u Maloj Subotici!
MH

FANTASTIČAN REZULTAT

VIDEO I FOTO Brončana karatistica Aida Trstenjak dočekana u Maloj Subotici!

Čestitke na uspjehu Aidi uputili su načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc te župan Matija Posavec

14-godišnja Aida Trstenjak iz Male Subotice, članica KK 'Globus', okitila se broncom na Europskom prvenstvu u karateu u kategoriji kadetkinja do 47 kg. Ovaj veliki uspjeh postigla je u Larnaki na Cipru, gdje je u borbi za brončanu medalju pobijedila Latvijku Jevgeniju Konajevu rezultatom 4:1. Povodom fantastičnog rezultata članovi njezinog kluba pripremili su joj doček za pamćenje. 

Brončana karatistica Aida Trstenjak dočekana u Maloj Subotici! Fotogalerija

Podsjećamo, minuli vikend na Cipru je održano Europsko prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Riječ je o natjecanju koje je okupilo preko 1.100 natjecatelja iz 48 zemalja, a boje Hrvatske branile su i najbolje karatistice i karatisti iz Međimurja: kadeti Aida Trstenjak i Sven Strahija te junior Nikola Topličanec, koji je osvojio 7. mjesto. Uz njih na Cipru su boravila i dva trenera-izbornika hrvatske reprezentacije: Dejan Slukić i Kristijan Lesjak.

Brončanu Aidu i njezine kolege, Svena i Nikolu, u klupskoj dvorani u Maloj Subotici dočekali su brojni mještani, prijatelji te članovi KK 'Globus', čestitavši im na ostvarenim rezultatima. 

- Zahvaljujem se svima što ste došli, a posebno se zahvaljujem mojim trenerima koji su me podržavali tijekom cijelog ciklusa priprema za ovo natjecanje. Bez njih, kao i bez cijelog tima reprezentacije koja je bila uz mene ne bih uspjela osvojiti brončanu medalju, skromno je rekla Aida.

Čestitke na uspjehu Aidi uputili su načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc te župan Matija Posavec

- Ovo je zaista izniman rezultat. Čestitam svima, a posebno Aidi. Osvojena brončana medalja rezultat je i talenta, ali i truda koji si uložila u ovaj sport i učinila nas ponosim, i na tome ti od srca zahvaljujemo, poručio je načelnik Škvorc te joj poželio sreću u daljnjim natjecanjima.

- Već sam dolazak na Europsko prvenstvo, koje je okupilo preko 1.100 natjecatelja iz gotovo 50 zemalja, nije mala stvar, a kamoli osvojiti treće mjesto. Puno je bogatijih zemalja, reprezentacija i klubova koje ulažu više sredstava općenito u sport, ali i sam karate, i time je tvoj uspjeh još veći. Vjerujete u sebe i ostvarujte svoje snove, rekao je župan Posavec te uručio Aidi buket cvijeća. 

Dvoranom se zaorio gromoglasni pljesak. Brojni čestitari čekali su u redu kako bi brončanoj Aidi čestitali na uspjehu te se zajedno fotografirali. Baš kako i priliči toplom dočeku!

picture
 
picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!