Vijesti / Sport
Sport
FOTO Održan 1. Pozoj mini rukometni turnir: Sudjelovao velik broj mališana - svi su bili pobjednici
Matija Posavec/Facebook

RUKOMET

FOTO Održan 1. Pozoj mini rukometni turnir: Sudjelovao velik broj mališana - svi su bili pobjednici

U Čakovcu održan 1. Pozoj mini rukometni turnir

Jedan od prioriteta i osnovnih zadataka Rukometnog saveza Međimurja je povećati interes mladih za bavljenje rukometom. S tim u vezi sačinjen je posebni program  „Pozoj mini rukomet u međimurskim osnovnim školama“ koji Rukometni savez Međimurja provodi s Društvom sportske rekreacije „Sportska subota“.

1. Pozoj mini rukometni turnir Fotogalerija

Za početak u šest međimurskih osnovnih škola za koje je Rukometni savez Međimurja u subotu, 4. veljače u dvorani Graditeljske škole Čakovec pred velikim brojem gledatelja-roditelja organizirao „1. Pozoj mini rukometni turnir“ na kojem su najmlađi pokazali zavidno rukometno znanje, gdje pobjednika nije bilo – svi sudionici, njih 250 bili su pobjednici. A većina od njih nakon turnira koji je uspio više od očekivanja „ostaje „u rukometu. 

Organizatori turnira na čelu s Dariom Vargom zaslužuju posebne čestitke, to je potvrdio i međimurski župan Matija Posavec koji je bio vrlo zadovoljan viđenim,  obećavši daljnju podršku i pomoć županije ovom korisnom projektu koji se, kako nam kažu odgovorni iz Rukometnog saveza Međimurja, nastavlja i u koji se uključuje još nekoliko međimurskih osnovnih škola.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!