Vijesti / Sport
Sport
NK MEĐIMURJE ČAKOVEC O klupskoj problematici malo se toga zna, seniori ostali i bez pripremne utakmice
Zlatko Premuš

NOGOMET

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC O klupskoj problematici malo se toga zna, seniori ostali i bez pripremne utakmice

Utakmica s Hrvatskim dragovoljcem je otkazana, a za subotu nije dogovoren protivnik

Protekli tjedan nogometaši Međimurja samo su svakodnevno trenirali, „ostali su“ bez pripremnih utakmica. Ona dogovorena s Hrvatskim dragovoljcem otkazana je zbog, kako neslužbeno saznajemo, suspenzije Hrvatskog dragovoljca, a za subotu nije dogovoren protivnik. Ako sve bude prema planu tijekom nastupajućeg tjedna na rasporedu su dva susreta, oba u Čakovcu, oba s početkom u 15 sati - u srijedu s juniorima Varaždina, a subotu varaždinskim Varteksom.

To je sve što se tiče natjecateljskog dijela, o ostaloj klupskoj problematici malo se toga zna, iako kruže mnoge ne baš optimističke neslužbene informacije, koje je na službenom mjestu teško potvrditi. Možda nešto ipak doznamo do kraja mjeseca ili do 25. veljače kada se nastavlja prvenstvo.

Jer klub ima zakonski rok i obavezu do kraja veljače održati skupštinu na kojoj treba usvojiti financijsko izvješće za 2022. godinu i plan rada s financijskim pokazateljima za 2023. godinu. Nadamo se da ovaj puta te informacije neće izostati, da će se dugo najavljivana skupština konačno održati, neslužbeno se govori da će se proširiti Upravni odbor, a skupština je mjesto i za rješavanje svih nedoumica kojih u čakovečkom drugoligašu ima mnogo i koje bi ako se klubu želi dobro trebalo bez odlaganja riješiti na zadovoljavajući način. U protivnom?

Najnovije

Reci što misliš!