Vijesti / Sport
Sport
ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC Očekuju tradicionalnu podršku s tribina svojih vjernih navijača
ŽRK Zrinski

IGRAJU U SUBOTU

ŽRK ZRINSKI ČAKOVEC Očekuju tradicionalnu podršku s tribina svojih vjernih navijača

- Igramo s kvalitetnim protivnikom, nadam se i ovaj puta dobroj igri i rezultatu, kao i tradicionalnoj podršci s tribina naših vjernih navijača - rekao nam je trener Goran Mrđen

Kad netko nakon 600 kilometara po snijegom i ledom prekrivenim cestama odmah iz autobusa ide na teren i pobijedi favoriziranog domaćina, a odmah se po još težim uvjetima vrati u Čakovec, treba mu iskreno čestitati. To je protekle subote uspjelo rukometašicama Zrinskog u Pločama kada su odličnom igrom i taktikom pobijedile i osvojele važne bodove u susretu s Dalmatinkom.

- Pobijedila je velika volja i zajedništvo čitavog sastava, cijele ekipe, rekao nam je trener Čakovčanki Goran Mrđen, a na pitanje o susretu sa sljedećim protivnikom, ekipom Splita 2010. u subotu (18 sati, dvorana GŠ-e Čakovec) bio je također vrlo realan.

- Igramo s kvalitetnim protivnikom, nadam se i ovaj puta dobroj igri i rezultatu, također i tradicionalnoj podršci s tribina naših vjernih navijača - rekao je.

Čakovčanke će nastupiti s trenutno najjačim sastavom, igračice su dobro motivirane i željno očekuju subotnji susret. U momčad se je brzo i dobro "uklopila" nova igračica, juniorska reprezentativka Kala Kosovac, a kao i na svim do sada odigranim susretima mnogo se očekuje i od iskusne Selene Milošević.

Najnovije

Reci što misliš!