Vijesti / Sport
Sport
SPORTSKA  SUBOTA Niz sportskih događaja ove subote u Međimurju - donosimo pregled
Zlatko Premuš

KAMO NA UTAKMICU?

SPORTSKA SUBOTA Niz sportskih događaja ove subote u Međimurju - donosimo pregled

I ova subota ljubiteljima sporta nudi niz zanimljivih utakmica

Subota, 28. siječnja nudi ljubiteljima sporta niz užitaka. Rukometašice čakovečkog Zrinskog u nastavku prvenstva 1. Lige domaćini su u 18 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec ekipi Splita 2010. Nakon uspjeha u Pločama nadaju se uz podršku iz gledališta novoj pobjedi važnim bodovima.

Prije toga u 16,30 sati također u dvorani Graditeljske škole prijateljski susret, tjedan dana pred nastavak prvenstvene sezone s ekipom Dugog Sela odigrat će rukometaši Čakovca, a u zaostalom susretu 3.lige sjever u Nedelišću u dvorani Aton ekipa Nedelišća domaćin je Novskoj.

Nakon važne pobjede u Varaždinu odbojkaši Centrometala Črečan u 19 sati u dvorana Aton Nedelišće domaćini su ekipi Siska, najavljuju pobjedu pozivaju gledatelja da im sportskim navijanjem pomognu „osvojiti“ važne bodove. Podršku iz gledališta sigurno će imati i kuglači čakovečkog Željezničara koji su u 15 sati na kuglani SRC-a Mladosti domaćini vodećem sastavu 1.lige ekipi Zaprešića.

Na igralištu s umjetnom travom SRC-a Mladosti Čakovec na rasporedu je prijateljski susret, u 14 sati igraju Međimurje i Nedelišće. 

Ima toga još, u nedjelju također mnogo prijateljskih nogometnih susreta, primjerice u 12 sati sastaju se Rudar Mursko Središće – Podturen... Nastavak odlučujućeg dijela prvenstva sve je bliže.

Najnovije

Reci što misliš!