Vijesti / Sport
Sport
NAJBOLJI MEĐIMURSKI TRENER Danijelu Jagecu vrijedna nagrada Međimurskog nogometnog saveza
Dario Hrašćanec

NAGRADA ZA SJAJNE USPJEHE

NAJBOLJI MEĐIMURSKI TRENER Danijelu Jagecu vrijedna nagrada Međimurskog nogometnog saveza

Danijel Jagec proglašen je najboljim međimurskim trenerom u 2022. godini

U multimedijalnoj dvorani čakovečkog Centra za kulturu u petak, 20. siječnja održana je svečanost proglašenja najboljih nogometaša i djelatnika pod nazivom “Dan međimurskog nogometa” koju je po prvi puta u svojoj povijesti organizirao Međimurski nogometni savez.

Vezana vijest

Dan međimurskog nogometa u CZK-u Čakovec DAN MEĐIMURSKOG NOGOMETA FOTO Najboljim međimurskim nogometašem u 2022. godini proglašen Luka Bobičanec!

Podršku novom projektu MNS-a dali su i Hrvatski nogometni savez, te međimurski gradovi i općine, čiji su predstavnici i prisustvovali samoj svečanosti, kao i župan Međimurske županije Matija Posavec. Ispred HNS-a nazočni su bili izvršni direktor Tomislav Svetina, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, te član Izvršnog odbora Mato Kljajić.

O nekim nagrađenim nogometašima i sportskim djelatnicima smo već pisali, a nagradu za najboljeg međimurskog trenera u 2022. godini primio je Danijel Jagec!

Kad se pobroji što je sve s ekipom Nedelišća ostvario,može se reći da je nagrada otišla u prave ruke. Osvojili su naslov prvaka u 1. međimurskoj ligi, osvojili Međimurski nogometni kup te ušli u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

- Jaga, čestitke na zasluženom priznanju i sretno u novim trenerskim izazovima! - poručili su iz NK Nedelišće. Podsjetimo, Danijel Jagec nedavno je preuzeo NK Slogu iz Štrigove.

Danijel Jagec s vodstvom Međimurskog nogometnog saveza

Najnovije

Reci što misliš!