Vijesti / Sport
Sport
ČESTITAMO Našem suradniku Josipu Freileru nagrada MNS-a za izniman doprinos u sportskom novinarstvu
Dario Hrašćanec

ON JE TO ZASLUŽIO

ČESTITAMO Našem suradniku Josipu Freileru nagrada MNS-a za izniman doprinos u sportskom novinarstvu

Naš neumorni sportski suradnik Josip Freiler 'Ešo' primio je nagradu za izniman doprinos u sportskom novinarstvu

U multimedijalnoj dvorani čakovečkog Centra za kulturu 20. siječnja 2023. održana je svečanost proglašenja najboljih nogometaša i djelatnika pod nazivom “Dan međimurskog nogometa” koju po prvi puta u svojoj povijesti organizira Međimurski nogometni savez.

Vezana vijest

Dan međimurskog nogometa u CZK-u Čakovec DAN MEĐIMURSKOG NOGOMETA FOTO Najboljim međimurskim nogometašem u 2022. godini proglašen Luka Bobičanec!

Podršku novom projektu MNS-a dali su i Hrvatski nogometni savez, te međimurski gradovi i općine, čiji su predstavnici i prisustvovali samoj svečanosti, kao i župan Međimurske županije Matija Posavec. Ispred HNS-a nazočni su bili izvršni direktor Tomislav Svetina, viši savjetnik predsjednika Zorislav Srebrić, koordinator natjecanja Neven Šprajcer, te član Izvršnog odbora Mato Kljajić.

Među nagrađenima bio je i naš sportski suradnik, neumorni Josip Freiler koji je primio priznanje za izniman doprinos u sportskom novinarstvu. Dugogodišnji je sportski suradni i Lista Međimurje, kao i Sportskih novosti.

Čestitamo na nagradi!

Josip Freiler s vodstvom Međimurskog nogometnog saveza

Najnovije

Reci što misliš!