Nedelišće sedmicom ponizilo Mladost, Puclin donio Međimurju tri boda

Dugo će nogometaši Mladosti iz Preloga pamtiti 24. kolo 3. HNL Sjever i gostovanje kod Nedelišća koje ih je pobijedilo 7:0. Gosti su došli sa samo tri izmjene i tu se dalo naslutiti da će tanka klupa biti problem, a kad su iz igre izašli kapetan Davor Balent već u 23. minuti i iskusni Stjapn Caban na poluvremenu bilo je jasno da im slijedi loš rezultat.

Nedelišće je povelo u 4. minuti golom Gorana Međumurca. Nakon toga slijede četiri gola Saše Mihalica u 32. minuti, 44. minuti, 52. minuti i 62. minuti kada je već bilo visokih 5:0. Po još jedan gol zabili su Davor Piškor u 64. minuti i u posljednjoj minuti Danijel Jagec.

Saša Mihalic, četverostuki strijelac za Nedelišće

Prvo poluvrijeme još je bilo donekle ravnopravno, no Nedelišće je iskoristilo svoje tri prigode, dok Mladost svoje nije. Nije bilo sreće za njih ni u 25. minuti kada je Elvis Sabol zatresao prečku.

Međimurje je stiglo do sva tri boda u Bjelovaru golom Davida Puclina u 26. minuti. Pintarić je probio stranu, domaći vratar odbija loptu koju Puclin posprema u mrežu za tri vrijedna čakovečka boda.

Čakovec je kod kuče poražen od Croatie iz Grabrovnice 0:2. Čakovčani su se držali do same završnice da bi za 0:1 zabio gostujući kapetan Ivan Begović u 86. minuti, a u sudačkoj nadoknadi drugi gol daje Zdenko Lončarek.

Domaći poraz Čakovca u završnici susreta

U nedjelju u još jednom međimurskom derbiju igraju Graničar Kotoriba i Polet Sveti Martin na Muri.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije