BRAVO ZA SVE

JK ZRINSKI Čakovečki judaši osvojili čak 22 medalje na dva međunarodna turnira!

Izvanredan rezultat za čakovečke judaše

U subotu su judaši Zrinskog nastupili na dva međunarodna turnira, starija ekipa s trenerom Filipom Šeketom nastupila je u Zagrebu na ”Kup Lika” gdje je nastupilo 488 natjecatelja iz 48 klubova i 7 zemalja. Judaši su odradili sjajne borbe te ostvarili zapažene rezultate. Prva mjesta osvojili su: Lorenna Hranilović, Petar Balunović i Iker Novak. Srebrni su bili: Meris Ramadani, Jona Žvorc te Petar Balunović koji je nastupio u starijem uzrastu i pokazao predivne borbe. Brončani su bili: Jona Žvorc koji je dodatno nastupio u starijem uzrastu U16, Loren Janković Crnčec te Roko Krklec.

Nikola Jalšovec zauzeo je 5. mjesto te Fran Hranilović nažalost ovog puta ostao je bez plasmana.  Od 48 klubova naši judaši zauzeli su visoku 6 poziciju sa samo 9 natjecatelja. Tu nije bio kraj sjajnom vikendu za čakovečki klub, u Lendavi na 10. Miklaževom turniru nastupili su mlađi judaši te također ostvarili sjajne rezultate. Nekima je ovo bio prvi turnir te se nadamo da u budućnosti Zrinski bude imao još sjajnih boraca.

Mlađi judaši borili su se u parteru, dok malo iskusniji okusili su se  u stojećem stavu. Zlatno odličje osvojili su: Mijo Škvorc, Timotej Špoljarić, Ivan Vidović. Srebrno odličje osvojili su: Sven Matjačić i Noel Ganzer. Brončana odličja osvojili su: Tezej Janković Crnčec, Vatroslav Gavranović, Andro Štefulj, Leon Podvezanec, Lukas Belošević Strbat, Nikol Žganec, Karlo Dodlek, Jakov Colev.

Nastupio je još Lovro Mikulčić, ali zbog ozljede odustao od natjecanja. Na natjecanje vodili su ih Neven Žilavec te Borna Šimunić. Stvarno izvanredan rezultat za čakovečke judaše.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije