PREDSTAVLJAMO JESENSKE PRVAKE

2. MEĐIMURSKA LIGA NK Mladost Dekanovec najveće je iznenađenje jeseni

U 15 utakmica ostvarili su 11 pobjeda, dva remija i dva poraza te s 35 bodova predvode ljestvicu

Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva i 15. odigranih kola nogometaši Mladosti iz Dekanovca doista su ugodno iznenadili sve prijatelje kluba osvajanjem prvoga mjesta  2. Međimurske lige. Neke prognoze prije početka prvenstva nisu bile ružičaste, a mnogi su predviđali rezultatski tužnu jesen.

Ipak, ovaj uzorni klub na vrijeme prije početka prvenstva se uspio konsolidirati izabravši mladu, ali izuzetno ambicioznu upravu kluba na čijem je čelu predsjednik Ivan Hlišć, Eugen Pintarić blagajnik, Josip Pintarić tajnik, dok su uz njih u Upravi kluba Dražen Mesarek, Dražen Hlišć, Josip Rob, Gordan Kocijan, Goran Baumgartner, Ivica Mesarek, Stjepan Žerjav, Slavko Tomašek, Mihael Rebernik, Ivan Feldi, Ivan Novak, Jurica Žerjav, Matija Zorčec, Luka Tomašek, Filip Šantek, Ivan Kos, Zlatko Rob, Renato Ciceli.

Odmah su zasukali rukave te su krenuli kako bi posložili ekipu, dok su za trenera-igrača doveli Romana Trtinjaka. Uz to organizirali su ponovno ljetne seoske igre što je bio pun pogodak. U prvenstvo 2. ML koje je izuzetno kvalitetno ušli su s ambicijama da se postigne što bolji rezultat, ali odlični rezultati na početku dodatno su motivirali ekipu koja je bila sve bolja i bolja i na kraju zasluženo je osvojila laskavu titulu jeseni.

Kroz 15 odigranih utakmica ostvarili su 11 pobjeda, dva neriješena rezultata uz dva poraza. Postigli su 29, a primili 11 pogodaka i ukupno osvojili 35 bodova.

Tokom jeseni boje kluba branili su igrači: Srećko Sternad, Rajko Plantak, Maricatto Rossi, Ivan Hlišć, Ivan Merkač-Hudopisk, Ivan Novak, Eugen Pintarić, Luka Tomašek, Alves Secco Gustavo, Sven Hošteter, Leon Trtinjak, Ivan Feldi, Filip Šantek, Jurica Žerjav, Matija Zorčec, Dominik Bajs… Najbolji strijelac kluba trenutno je Sven Hošteter koji je postigao devet pogodaka, a slijedi Alves Secco Gustavo koji je postigao njih sedam.

Posebno treba spomenuti navijače kluba koji se zovu ‘Frka’, a pomažu klubu kad god to zatreba. Kao potpora tu su i ostali navijači, kao i Općina. Neviđeno slavlje kakvo se ne pamti u Bereku u Dekanovcu zbog ostvarenog jednog od najvećih uspjeha u povijesti kluba trajalo je dugo u noć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije