NAKON UTAKMICE S BELGIJOM

ENGLEZI SLOŽNI: ‘Dalić treba mijenjati, Petkovićevih 20 minuta bolje je od sat vremena Livaje’

Oni nisu jedini fanovi Dinamovog napadača. Brazilski komentator i voditelj Luis Felipe Freitas napisao je na Twitteru: "Danas jako malo igrača može ono što Petković radi na poziciji centralnog igrača. Njegova igra djeluje jako lagano.”

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 s Belgijom u trećem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva. To joj je bilo dovoljno za plasman u osminu finala, u kojoj će igrati protiv Japana. Kao i protiv Kanade, na poziciji devetke započeo je Marko Livaja. Ipak, ovog puta ostao je bez gola, ali i konkretnijeg učinka za 64 minute igre. Zamijenio ga je Bruno Petković, koji je dobio nekoliko teških duela, a izradio je i jednu dobru šansu za Luku Modrića kad je veznjak Reala pucao s ruba šesnaesterca.

Engleski nogometni fanatici s Twitter profila Premier League Panel, koji se bavi nogometnom taktikom, nakon utakmice su imali poseban savjet za Dalića
 

Tko treba biti u prvih 11 - Petković ili Livaja?

Vidi rezultate

 

– Bruno Petković je ponudio puno više u 26 minuta nego Marko Livaja u ostatku utakmice. On je tehnički dotjeran igrač koji može zadržati loptu i pojava je u kaznenom prostoru. On je bljeđa verzija Girouda, a ima i pedigre u Ligi prvaka i Europa ligi. Dalić ga mora staviti u prvu momčad u nokaut-fazi – pišu Englezi.

Oni nisu jedini fanovi Dinamovog napadača. Brazilski komentator i voditelj Luis Felipe Freitas napisao je na Twitteru: “Danas jako malo igrača može ono što Petković radi na poziciji centralnog igrača. Njegova igra djeluje jako lagano.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije