vodeći strijelac Premier lige

FILIP ŠKVORC ‘Pun pogodak mi je što sam izabrao Bratstvo iz Savske Vesi’

- Sve moje nogometne ambicije vezane su uz Bratstvo gdje se osjećam fenomenalno - kaže Filip Škvorc

Filip Škvorc (31), nogometaš Bratstva iz Savske Vesi, s postignutih 17 pogodaka vodeći je strijelac međimurske Premier lige. Filip je inače poznato nogometno ime koji je bio veliki međimurski talent što potvrđuje i njegov odlazak 2011. u GNK Dinamo, ali ozljede su ga spriječile da napravi još veći iskorak i odličnu nogometnu karijeru. 

Započeo je u Varteksu da bi 2011. prešao u GNK Dinamo, pa je slijedila posudba od godinu dana u Lokomotivu, Sesvete, Zavrč, Goricu, kasnije je još igrao i u Hrvatskom Dragovoljcu, Muri, Lučkom, kao i u austrijskim klubovima te u Rudaru, Međimurju, dok je trenutno u Bratstvu iz Savske Vesi.

Na upit kako je došlo do toga da igra za Bratstvo nam je rekao…

– Trenirao sam u Savskoj Vesi gdje je moj otac trener te sam nakon Međimurja ocijenio da je najbolje da zaigram za njih.

Kako ste zadovoljni u Bratstvu?

– Moram iskreno priznati da sam oduševljen u Savskoj Vesi gdje mi je odlično, klub je maksimalno posložen, odlična atmosfera, odlični navijači, sve super.

Kako ti se čini kvaliteta međimurske Premier lige?

– Liga je odlična, izjednačena, gdje može svatko svakog pobijediti. Mi smo trenutno na petome mjestu, prosuli smo nekoliko bodova, dok bi s jednom pobjedom bili na drugome mjestu.

Tokom nogometne karijere imao si mnogo problema s ozljedama? Srećom one su iza tebe?

– Upravo tako, kad sam bio u punoj snazi i kada sam prešao u GNK Dinamo koji me dao na posudbu u Lokomotivu dogodila mi se teška ozljeda koja je iziskivala dulju rehabilitaciju i izbivanje s terena. Nakon toga igrao sam u mnogim klubovima da bi se na kraju vratio doma. Ali što je tu je, one su iza mene, pun sam snage, uživam igrajući nogomet što mi je i najvažnije.

Koji su ti ambicije?

Sve moje nogometne ambicije vezane su uz Bratstvo gdje se osjećam fenomenalno i trebala bi mi se ukazati stvarno nemoralna ponuda da bih uopće razmišljao o njoj. Najvažnije mi je da budem zdrav, a sve ostalo nekako bude – rekao nam je na kraju razgovora Filip, miljenik navijača, posebno ‘Žibeka’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije