PREMIER LIGA

JESENSKI PRVACI Graničar iz Kotoribe zabio čak 53 gola u 15 utakmica!

Trener Mario Piškor pohvalio je rad svoje ekipe, zahvalio upravi i navijačima i poručuje: - Trening je temelj uspjeha!

Ove sezone igra se prvo izdanje međimurske Premier lige, a jesenski dio prvenstva donio je niz uzbudljivih utakmica, puno golova, ali i gledatelja. Klubovi su zadovoljni ligom, a najzadovoljniji su zasigurno u Nogometnom klubu Graničar iz Kotoribe, koji je nakon prvog dijela prvenstva na vrhu prvenstvene ljestvice. Ispred drugoplasiranog Međimurca su šest, a ispred Nedelišća sedam bodova.

– Da nam je netko prije prvenstva ponudio da ćemo biti u ovakvoj situaciji i da ćemo nekoliko kola prije kraja biti jesenski prvaci, odmah bismo to potpisali. Liga je vrlo jaka, većina klubova je ‘tu negdje’ i svatko može pobijediti svakog. Mislim da smo bili najkonstantnija ekipa, svi ostali imali su ‘rupe’ od po 3-4 utakmice bez pobjede, kod nas to nije bio slučaj. Kvalitetno smo radili na treninzima, igrači su pojedinačno također vrlo kvalitetni, a uz konstantan rad i vrlo dobru brojnost na treninzima to se prenijelo i na utakmice – kaže trener Graničara Mario Piškor.

Igrači su pratili njegove zamisli, djelovali su kao momčad, a igrali su i vrlo napadački nogomet.

– Igrali smo bez kalkuliranja, napadački u svim utakmicama, a dosta smo utakmica rješavali u zadnjoj četvrtini. Smatram da je to plod kvalitete igrača, treninga, samopouzdanja te širine kadra. Moram spomenuti i naše navijače koji su nam doslovno bili 12. igrač gdje god da smo igrali. Na domaćim utakmicama su standardno brojniji od gostujućih, a i na nekim gostovanjima ih je bilo više nego domaćih navijača. Bili su odlična podrška, a nije bilo negative ni kad nas nije išlo. Hvala im na tome – kaže Piškor.

Zahvalio je upravi koja je dobro procijenila kod dovođenja igrača te stvorila pretpostavku za stvaranje vrlo dobre ekipe.

– Podrška uprave u nijednom trenutku nije zaostajala za našim rezultatima, gledajući kroz sve aspekte, maksimalno su nas podržali u svakom trenutku. Fascinira me i činjenica da, uz to, stvaraju i vrhunske uvjete u Sportskom parku – naglasio je trener Kotoripčana misleći na gradnju stadiona s natkrivenom tribinom, dvorana za badminton i skvoš, teretanu i ostale prostorije u sklopu velikog projekta čiji se završetak bliži.

U 15 kola ostvarili su 10 pobjeda, tri remija i dva poraza, zabivši čak 53 pogotka, a primili su ih 25. Taj uspjeh ostvarili su sljedeći igrači: Dominik Sabol, Dean Volar, Dario Nađ, Dominik Burek, Danijel Kvakan, Karlo Jadanić, Danijel Brčić, Nikola Golenja, Igor Gal, Petar Mikulan, Ivan Jendrić, Luka Mustač, Luka Harači, Mario Gregurina, Ivan Tilošanec, Vedran Purić, Franjo Dolenec, Lovro Radmanić, Marin Posavec, Fran Čmrlec, Patrik Horvat, Vilim Kos, Borko Beliga i Danijel Nađ, a s njima je vrijedno trenirao i 15-godišnji vratar Luka Jesenović.

– Na proljeće i dalje očekujem igre na približno istom nivou, no do toga neće doći ukoliko nećemo biti predani treninzima i radu. Trening je temelj uspjeha – završio je Mario Piškor.

NK Graničar Kotoriba – jesenski prvaci Premier lige

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije