Vijesti / Sport
Sport
NK RUDAR MURSKO SREDIŠĆE Vrlo dobra polusezona je iza njih, optimistično u drugi dio sezone
NK Rudar

ZADOVOLJNI OSTVARENIM

NK RUDAR MURSKO SREDIŠĆE Vrlo dobra polusezona je iza njih, optimistično u drugi dio sezone

- U drugom dijelu sezone pokušat ćemo napraviti pomak prema naprijed jer vidim da to moji igrači mogu i žele - kaže trener Andrija Balajić

Nogometaši Rudara Mursko Središće prvi su, jesenji dio prvenstva Treće lige Sjever završili na 5. mjestu (14  6 2 6  16:22  20). Za kratki komentar zamolili smo trenera Andriju Balajića koji je kao i uvijek biro vrlo konkretan i realan.

- Obzirom na prošlu sezonu i na jako mladi sastav gdje smo u finišu osigurali ligaški opstanak, ove godine napravljen je ogroman napredak. Relativno s istom momčadi uz par pojačanja odradili smo jedno jaku dobru polusezonu. Usporedbe radi, prošle polusezone uz isti broj odigranih utakmica imali smo 10 bodova, ove polusezone napravljen je stopostotni pomak.

U sedam domaćih utakmica nismo izgubili ni jednu (5 pobjeda i 2 remija), dok smo, nažalost, u gostima uzeli svega tri boda i to u zadnjem kolu u Koprivnici. Ipak, ne mogu se oteti dojmu da smo mogli imati 5-6 bodova više obzirom da smo prezentirali jako dobar nogomet i stvarali puno šansi koje nismo uspjeli realizirati, ali kada znamo da je to jedna mlada ekipa moramo biti zadovoljni.

Kako dalje, kada počinju pripreme i daljnji planovi?

- U drugom dijelu sezone pokušat ćemo napraviti pomak prema naprijed jer vidim da to moji igrači mogu i žele. Pripreme će početi u prvoj polovici siječnja, bit će učinkovite, a  kroz treninge i prijateljske, pripremne utakmice ispravljati ćemo stvari koje nisu bile dobre, a one dobre još bolje unaprijediti. Da bi se to postiglo nadam se da će igrači ostati na okupu i da će odaziv na treninge biti jako velik.

Naravno, i da nas zaobiđu ozljede, te da i dalje imamo veliku podršku naših vjernih gledatelja, podrška naše odlične uprave siguran sam da će i dalje biti maksimalna, a svakim danom i uvjeti za rad i natjecanje sve su bolji - završio je u optimističkom tonu Balajić.

Najnovije

Reci što misliš!