Vijesti / Sport
Sport
NK MEĐIMURJE Situacija se polako smiruje, svi igrači redovito ponovo treniraju
Zlatko Premuš

NOVOSTI IZ KLUBA

NK MEĐIMURJE Situacija se polako smiruje, svi igrači redovito ponovo treniraju

Predsjednik Augustin Jesenović svoje je obećanje održao, podmirene su sve obaveze za rujan

Situacija u čakovečkom drugoligašu Međimurju nakon proteklog burnog tjedna, a uoči subotnjeg gostovanja u Belišću, polako se smiruje, svi igrači redovito ponovo treniraju i momčad će pod vodstvom pomoćnog trenera Damira Vugrinca biti u kompletnom sastavu. Sada je vidljivo da do svega nije trebalo doći, to priznaju i svi igrači, koji su pojedinačno nakon suspenzije obavili razgovor s najodgovornijima u klubu i dogovorili kako dalje.

Predsjednik Augustin Jesenović svoje je obećanje održao, podmirene su sve obaveze za rujan, a počeo se je 'rješavati' i listopad pa je sada vidljivo da neki koji su vukli poteze iz 'pozadine' nisu uspjeli u svojim namjerama. Igrači priznaju da su svojim potezima pogriješili i da se je sve moglo riješiti na drugačiji, kulturni način.

S trenerom Igorom Budišom koji se je solidarizirao s igračima i uoči utakmice s Opatijom napustio Čakovec nije se posebno razgovaralo. 

- Odmah nakon Belišća počet ćemo rješavati sva goruća pitanja, financijska, organizacijska, igračka i stručna. Održat će se toliko dugo najavljivana Skupština, nadam se da će se i uprava "pojačati", da ćemo imati veću podršku odgovornih u Gradu i Županiji, da ćemo riješiti pitanje trenera, igračkog kadra, početka priprema i donijeti realne planove za drugi, odlučujući dio prvenstva, rekao nam je direktor kluba Rajko Toplek, uoči gosovanja u Belišću.

Valjda prije toga neće ponovo doći do neželjene situacije kao što je to bilo pred susret s Opatijom?

Najnovije

Reci što misliš!