Vijesti / Sport
Sport
STRELJAČKO DRUŠTVO MIHOVIL Najbolji strijelac Međimurske lige je Zoran Horvat
SD Mihovil

ZAVRŠENO NATJECANJE

STRELJAČKO DRUŠTVO MIHOVIL Najbolji strijelac Međimurske lige je Zoran Horvat

Nakon četiri kola najbolji je bio Zoran Horvat iz Streljačkog društva Mihovil

- Tijekom kolovoza i rujna 2022. godine Streljačko društvo Mihovil je u partnerstvu s Međimurskom županijom provelo projekt sportske manifestacije Međimurska liga VK pištolj/revolver u disciplini vk pištolj/revolver 15+15 po pravilima nacionalnog programa Hrvatskog streljačkog saveza.

STRELJAČKO DRUŠTVO MIHOVIL Najbolji strijelac Međimurske lige je Zoran Horvat Fotogalerija

Natjecanje se održalo na streljani EKOM-a u Čakovcu, 25. kolovoza, 1. rujna, 8. rujna i 15. rujna, a pristupio je ukupno 31 strijelac iz Streljačkog društva Mihovil, Streljačkog kluba Alzas i Streljačkog kluba Sloboda Mihovljan. U ovoj disciplini puca se iz vatrenog oružja, tj. pištolja ili revolvera velikog kalibra u mete na udaljenosti 25 metara.

Nakon ispucanih četiri kola najbolji je bio Zoran Horvat iz Streljačkog društva Mihovil s osvojenih 825 kruga, drugi je bio Nino Bočkaj iz Streljačkog kluba Sloboda Mihoviljan s osvojenih 791 krugom, dok je treći bio Damir Novak iz Streljačkog društva Mihovil s osvojenih 775 krugova.

U ekipnom plasmanu SD Mihovil zauzeo je prvo mjesto, SK Alzas drugo, dok je SK Sloboda Mihovljan bila treća, s istim brojem bodova kao i drugoplasirana ekipa, ali s manjim ukupnim rezultatom.

Ovim putem se zahvaljujemo Međimurskoj županiji na podršci u provođenju ovog natjecanja - kažu iz kluba.

Najnovije

Reci što misliš!