Vijesti / Sport
Sport
'Z BREGA NA BREG' Najbrži na utrci u Mihovljanu Ana Goričanec i Vedran Rešetar

UZ DANE MIHOVLJANA

'Z BREGA NA BREG' Najbrži na utrci u Mihovljanu Ana Goričanec i Vedran Rešetar

Najbrži su bili Ana Goričanec iz Male Subotice i Vedran Rešetar iz Novog Sela Rok

U subotu, 1. listopada u sklopu obilježavanja Dana Mihovljana održana je 2. utrka „Z brega na breg“. Ne baš lakih pet kilometara po mihovljanskim bregima uspješno je završilo 59 trkača, a najbrži su bili Ana Goričanec iz Male Subotice (AK Varaždin)  i Vedran Rešetar iz Novog Sela Rok (AK Međimurje).

'Z BREGA NA BREG' Najbrži na utrci u Mihovljanu Ana Goričanec i Vedran Rešetar Fotogalerija

Utrku je organizirao Mjesni odbor Mihovljan na čelu s Ivicom Novakom u suradnji s Atletskim klubom Međimurje i uz pomoć udruga i mještana Mihovljana. Svi sudionici za uspomenu su dobili majicu sa logom utrke, najbolji u kategorijama medalje i prigodne poklone organizatora, a troje najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili su i pehare te poklone sponzora. 

Za sve je organizirano i osvježenje nakon utrke u vidu jela i pića. Mjesni odbor Mihovljan zahvaljuje svima koji su se angažirali i pomogli u organizaciji i provedbi utrke, a posebno pripadnicima DVD-a Mihovljan koji su vrlo profesionalno osiguravali cijelu stazu, usmjeravali trkače i pazili na njihovu sigurnost na prometnicama. Osim utrke građana organizirane su i dječje utrke na 100, 300 i 600m u kojima su najbolji također nagrađeni pa su tako priznanja i medalje primili Lana Božić i Ivor Posavec za 100m, Marta Goričanec i Borna Brez za 300 m te Rino Štenglin i Lara Bel za 600 m.

Najnovije

Reci što misliš!