Vijesti / Sport
Sport
FOTO Velik broj mališana na prvom Međunarodnom turniru dječjih vrtića u Čakovcu
Zlatko Premuš

NOGOMETNI TURNIR

FOTO Velik broj mališana na prvom Međunarodnom turniru dječjih vrtića u Čakovcu

Ekipe su se okupile u centru grada te su u mimohodu sa Zrinskom gardom prošle do jezera starog grada

U organizaciji Sportske udruge Magiba, uz potporu Grada Čakovca i Međimurske županije danas se od jutarnjih sati na „jezeru“ Starog Grada Zrinski u Čakovcu održava 1. Međunarodni nogometni turnir dječjih vrtića 2022. (Euro Kindergarten Football Cup Čakovec 2022).

Velik broj mališana na prvom Međunarodnom turniru dječjih vrtića u Čakovcu Fotogalerija

Na samom početku su se sve ekipe okupile u centru grada te su u mimohodu sa Zrinskom gardom prošle kroz centar grada te se spustile do 'jezera' gdje su bile postrojene. U svom obraćanju idejni začetnik ovog turnira i čovjek koji je podnio najveći teret organizacije, kineziolog Dejan Posavec pozdravio je sve prisutne, najtoplije se zahvalio sponzorima posebno Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji dok je natjecateljima zaželio mnogo uspjeha na ovom takmičenju.

Prisutne je pozdravila i zaželjela im mnogo uspjeha gradonačelnica grada Čakovca Ljerka Cividini, dok je ispred Međimurske županije s obzirom da je župan Matija Posavec bio spriječen sve sudionike pozdravio zamjenik Josip Grivec. Nakon svečanog otvorenja slijedilo su takmičenja koja se odigravaju na tri igrališta. Posebno treba naglasiti da prema propozicijama takmičenja svaka ekipa u svom sastavu mora imati i barem jednu djevojčicu, a ekipa s najviše djevojčica na terenu dobiva i poseban pehar.

Organizator je pripremio i mnoga iznenađenja za natjecatelje (medalja, besplatnu užinu, lunch paket (sendvič, sok, čokoladicu), mogu besplatno pregledati zube te se besplatno ošišati i imati frizure poput Modrića, Mbappea, Ronalda... Također, osigurana je i bogata gastronomska ponuda.                                                                   

Najnovije

Reci što misliš!