Vijesti / Sport
Sport
AUGUSTIN JESENOVIĆ 'Razumijemo prigovore naših navijača i međimurske sportske javnosti'
Zlatko Premuš

TRAŽE RJEŠENJA

AUGUSTIN JESENOVIĆ 'Razumijemo prigovore naših navijača i međimurske sportske javnosti'

NK Međimurje u potrazi je za novim trenerom. Imate li prijedlog?

Obzirom na promjene u stručnom stožeru kluba, iz NK Međimurje Čakovec poslali su priopćenje za javnost.

- Izvršni odbor NK Međimurje danas je primio na znanje i prihvatio odluku Zorana Ivančića da odstupi s mjesta trenera seniorske momčadi zbog privatnih obaveza. Vodstvo kluba zahvaljuje Zoranu Ivančiću na velikom trudu i naporu u pokušaju stabiliziranja momčadi nakon lošeg prvenstvenog starta te izražava žaljenje što uložena energija nije donijela i odgovarajući rezultatski pomak.

Nakon odlaska trenera Ivančića seniorsku momčad će do daljnjeg voditi dosadašnji član stručnog stožera Damir Vugrinec, dok će vodstvo kluba u predstojećem periodu obaviti konzultacije i razgovora o angažmanu novog trenera seniorske momčadi.

- Žao nam je zbog odlaska trenera Ivančića i iznimno cijenimo njegov pokušaj da pokrene momčad. U teškoj smo situaciji i tražimo najbolja rješenja i načine da se klub i momčad stabiliziraju. Razumijemo prigovore naših navijača i međimurske sportske javnosti, ali se nadamo da će uz kritike biti i pozitivnih poticaja te mnogo veće suradnje na svim razinama u nastojanju da klub dođe na poziciju koju zaslužuje - rekao je predsjednik NK Međimurje Augustin Jesenović.

Najnovije

Reci što misliš!