BADMINTON

Veterani Međimurja nastupili za veteransku reprezentaciju Hrvatske na pojedinačnom Prvenstvu Europe 2022.

Čestitke našim igračima i igračicama na nastupu za veteransku reprezentaciju na EP

proteklog tjedna od 7. do 13. kolovoza u Ljubljani je u dvorani Stožice Arena održano Pojedinačno Europskog prvenstvo za veterane na kojem je nastupila i veteranska reprezentacija Hrvatske.

Za veteransku reprezentaciju nastupili su i naši igrači Rajko Bel, Filip Vadlja, Kristina Biškup i Snježana Patafta. Na VEP nastupilo je čak 1081 igrača i igračica iz cijele Europe u starosnim skupinama od po 5 godina od +35 do +75 pojedinačno, parovima i mješovitim parovima.

Rezultati naših igrača:

Rajko Bel pojedinačno u konkurenciji +55 poražen je u 2.kolu (1/64) od Danca Christiana Fischera sa 2:0, u parovima sa Filipom Vadljom poražen u 2. kolu (1/32) od švicarskog para Bussler/Mueller sa 2:0.

Filip Vadlja pojedinačno u konkurenciji +55 poražen u 2.kolu (1/64) Talijana Konrada Hofera s 2:1.

Snježana Patafta i Kristina Biškup nastupile su ženskim parovima u konkurenciji +45 gdje su poražene u 1.kolu od danskog para Herbst / Nielsen sa 2:0.

U konkrenciji mješovitih parova +45 nastupili su Filip Vadlja i Snježana Patafta te su u 1. kolu poraženi od belgijskog para sa 2:0, a Filip Bel i Kristina Biškup u konkurenciji +50 poraženi u 1. kolu od finskog para sa 2:0.

Čestitke našim igračima i igračicama na nastupu za veteransku reprezentaciju na EP 2022. – poručuju iz Badmintonskog kluba Međimurje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije