Vijesti / Sport
Sport
SVAKI TJEDAN SPORT JEDAN I boks u ponudi ljetnih kampova
T.J.

LJETNI KAMPOVI

SVAKI TJEDAN SPORT JEDAN I boks u ponudi ljetnih kampova

Preko 70 mališana uključilo se u boksački kamp

Po odazivu, odličnoj atmosferi i još boljoj organizaciji uopće se ne bi moglo reći da je kamp iz boksa novi u ponudi Ljetnih sportskih kampova „Svaki tjedan sport jedan“ kojeg za učenike čakovečkih osnovnih škola tijekom ljetnih praznika organizira Zajednica sportskih udruga Čakovca.

SVAKI TJEDAN SPORT JEDAN I boks u ponudi ljetnih kampova Fotogalerija

U prostorijama našeg jedinog boksačkog kluba u čakovečkoj Zagrebačkoj ulici tako brojni mališani, njih preko 70, svakog dana uči osnove ovog najstarijeg olimpijskog borilačkog sporta. 

- Bez obzira što je puno polaznika prvog dana smo posložili pravila ponašanja. Prvo smo naučili nešto i o povijesti, a kasnije smo krenuli s boksačkim osnovama. Boksački gard, lijevi direkt, desni direkt, lijevi kroše, desni kroše, boksački koraci su stvari koje će naučiti ovaj tjedan. Tu su još i vježbe snage i trčanja. Sve je posloženo da se oni dobro osjećaju, da se mi dobro osjećamo i da se dobro zabavimo, poručuju iz kluba.

Pohvaljena je i ideja projekta ljetnih kampova jer djeca isprobavaju sama sebe i isprobavaju puno sportova.

I ovaj kamp imao je gosta predavača. Još jednu godinu zanimljivu priču o biljnom i životinjskom svijetu kraja u kojem živimo ispričala je Sara Srša iz Javne ustanove „Međimurska priroda“.

Prijave na kampove traju tijekom cijelog ljeta, a vrše se na recepciji Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec. Kampove djeca s područja grada Čakovca plaćaju 100 kuna, a iz drugih dijelova Međimurja 150 kuna. Za to dobivaju mogućnost neograničenog broja dolazaka na sportske kampove, osvježenje, bočicu za piće i majicu.

Najnovije

Reci što misliš!