Vijesti / Sport
Sport
NK MEĐIMURJE ČAKOVEC Potpisali ugovor o suradnji s NK Varaždinom, stigla i dva igrača
Zlatko Premuš

NOGOMET

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC Potpisali ugovor o suradnji s NK Varaždinom, stigla i dva igrača

U klub su stigla još dva igrača, Daniel Turk i Mauro Benko

Petnaestak dana pred početak nove, ovaj put drugoligaške sezone u čakovečkom drugoligašu Međimurju intenzivno se radi na organizacijsko-financijskom i igračkom planu. O tome ukratko direktor kluba Rajko Toplek.

- Ovih dana potpisali samo ugovor u suradnji s varaždinskim premier ligašem Varaždinom, radimo intenzivno na sređivanju organizacijsko-financijske problematike, a što se tiče igračkog kadra i tu se situacije „bisti“, trener Ivica Solomun čijim smo radom izuzetno zadovoljni tijekom tjedna donijet će konačnu odluku s kojim ćemo igračima startati u novu sezonu. 

Do tada ćemo riješiti sve dileme oko „igračke križaljke“, razgovara se još s dva, tri iskusna igrača, a u međuvremenu su nam pristupila dva mlada igrača. Daniel Turk, obrambeni igrač koji se nakon sezone i pol vraća u klub i, Mauro Benko napadač koji dolazi iz Varaždinskog Varteksa.

Čakovčani su uz svakodnevne treninge do sada odigrali sedam kontrolnih susreta, „generalka“ pred početak prvenstva 20. kolovoza i susreta u Čakovcu sa Sesvetama je u subotu, 13. kolovoza u Čakovcu s mladom U-21 reprezentacijom Kine.

Najnovije

Reci što misliš!