Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMUREC U-14 Svečano otvorenje turnira idući petak u Starom gradu Zrinskih
Međimurec U-14

NAJJAČI TURNIR DOSAD

MEĐIMUREC U-14 Svečano otvorenje turnira idući petak u Starom gradu Zrinskih

Svečano otvorenje turnira bit će u petak, 12. kolovoza u večernjim satima na prostorima čakovečkog Starog grada Zrinskih

U Nogometnom klubu Međimurec (Dunjkovec/Pretetinec) sve je spremno za početak 24. po redu tradicionalnog međunarodnog turnira mladih (U-14) koji će se u subotu i nedjelju, 13. i 14. kolovoza održati na dva kvalitetna igrališta kluba organizatora.

Bit će to po kvaliteti i imenima ekipa sudionika najjači turnir do sada, jedan od najjačih u Europi za mlade, kategorije do 14 godina starosti, na kojem će nastupiti 16 ekipa iz 11 europskih država i Japana podijeljenih u četiri grupe.

GRUPA A: GNK Dinamo (Zagreb) najviše puta do sada pobjednik turnira, FC St. Liege (Belgija), FC Ferencvaros (Mađarska), NK Međimurec (Dunjkovec/Petetinec)

GRUPA B: FC Aston Vila (Engleska), FC Sparta Prague (Češka), FC Tromso II (Norveška), NK Varaždin

GRUPA C: Udinese Calcio (Italija), FC PAOK (Grčka), SK Rapid Wien (Austrija), NK Osijek

GRUPA D: HNK Hajduk (Split), FC Crvena zvezda (Srbija), Legia Warszawa (Poljska), FK Adria (Japan).

Svečano otvorenje turnira bit će u petak, 12. kolovoza u večernjim satima na prostorima čakovečkog Starog grada Zrinskih, gdje će se predstaviti klubovi sudionici turnira, također i Međimurska županija koja ove godine nosi laskavu titulu – Europska regija sporta. Turnir počinje u subotu, 13. kolovoza u 8 sati, a završava finalnim susretom u nedjelju, 14. kolovoza u 20 sati nakon čega slijedi proglašenje najboljih (pobjednika, najboljeg igrača, strijelca, vratara i najmlađeg igrača turnira...).

Turnir je u službenom kalendaru krovne europske nogometne organizacije UEFA-e, također i Hrvatskog nogometnog saveza koji je s Međimurskim nogometnim savezom, Međimurskom županijom i Općinom Nedelišće pokrovitelj turnira. Organizator na otvorenju turnira i kasnije na turniru očekuje brojne goste, poznata nogometna imena, stručnjake i trenere, tu su i brojni sponzori, a za gledatelje je predviđeno mnogo „dodatnih aktivnosti“. 

Najnovije

Reci što misliš!