Vijesti / Sport
Sport
NK MEĐIMURJE ČAKOVEC Za početak sa Sesvetama u Čakovcu
Zlatko Premuš

NOGOMET

NK MEĐIMURJE ČAKOVEC Za početak sa Sesvetama u Čakovcu

- Pokušat ćemo već na startu pobjedom do prva tri boda što bi nam mnogo značilo - rekao nam je direktor kluba Rajko Toplek

U Hrvatskom nogometnom savezu, u Zagrebu održan je Plenum klubova Druge lige koja će u novoj sezoni brojiti 16 članova, među njima je i Međimurje Čakovec kojeg je na Plenumu u zastupao predsjednik kluba Augustin Jesenović.

Nova prvenstvena sezona počinje u subotu, 20. kolovoza, donijeti su tim povodom svi dokumenti potrebni za normalno odvijanje iste, a izvršen je i ždrijeb prema kojemu su u 1. kolu nogometaši Međimurja u Čakovcu domaćini ekipi Sesveta.

- Kvalitetan i atraktivan protivnik gdje je prilika da već na startu pokušamo pobjedom do prva tri boda što bi nam mnogo značilo - rekao nam je direktor kluba Rajko Toplek.

Parovi 1. kola 20. kolovoza: Krapina: Zagorec – Dugo Selo, Osijek: Osijek II – Grobničan (Mavrinci), Hrvace: Hrvace -. Jadran (Poreč), Bjelovar: Bjelovar – pobjednik susreta Hrvatski vitez – Trnje, Jurjevac: Zrinski – Mladost (Ždralovi), ČAKOVEC: MEĐIMURJE – SESVETE, Ploče: Jadran – Belišće i Slavonski Brod: Marsonia – Opatija. 

Najnovije

Reci što misliš!