tk rudar

FOTO Uz Dane grada Mursko Središće: Održano 4. kolo trkačke lige Rudar

Saša Horvat, Dubravka Horvat, Darko Balić i Nada Siladi bili su najbolji

U Murskom Središću je ovih dana iznimno živahno, uz Dane grada Murskog Središća trkači su održali i svoje četvrto kolo četvrte lige Rudar 2022.

>> 4. kolo trkačke lige Rudar

Iznimno vruće i sparno vrijeme privuklo je 108 trkača i trkačica koji su se natjecali na dužinama od 3100 i 6000 metara u muškoj i ženskoj kategoriji. Usprkos vremenu, trkači su imali i gromoglasnu podršku velikog broja navijača, prolaznika i šetača.
U muškoj kategoriji na 3100 metara i ovog puta najbrži je bio Saša Horvat (AK Međimurje), do njega Marko Podvez i treći Darko Okreša.

U ženskoj kategoriji Dubravka Horvat nije dozvolila iznenađenje i otrčanim osobnim rekordom na stazi osvojila 1. mjesto, do nje Ivana Zeljko, a na trećem mjestu Marina Sanjković. U muškoj kategoriji na 6000 metara Darko Balić na prvom, Đorđe Šafarić na drugom i Dalibor Krajner na trećem mjestu. U ženskoj kategoriji Nada Siladi (AK Međimurje) nedostižna za konkurencijom i zasluženo na 1. mjestu. Drugo mjesto zauzela je Iris Jambrešić s osobnim PB-om i na trećem mjestu Monika Jalšovec
Trkački klub zahvaljuje svim članovima, trkačima koji dolaze na ligu Rudar, kao i volonterima i Udrugama bez kojih bi bilo nemoguće organizirati ovo natjecanje.

A posebna zahvala i Gradu Mursko Središće i gradonačelniku Draženu Srpaku koji su bili sponzori četvrtog kola. Sada slijedi stanka do rujna, a zatim konačni obračun u posljednja dva kola IV. lige Rudar.   


Više fotografija na FB TK Rudar klikom OVDJE.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije