Vijesti / Sport
Sport
KRK KUP 2022. Karate centar Šenkovec najuspješniji klub u katama
Karate centar Šenkovec

KARATE

KRK KUP 2022. Karate centar Šenkovec najuspješniji klub u katama

Sa sedam zlata, tri srebra i broncom bili su najušpješniji klub u katama na ovom natjecanju

U Malinskoj je 18. lipnja održan Krk Kup 2022. koji je okupio više od 630 natjecatelja iz 59 klubova iz četiri države. Karate centar Šenkovec nastupio je s devet natjecatelja u pojedinačnim kategorijama.

U brojnoj, ali i vrlo kvalitetnoj konkurenciji najuspješniji su bili pobjednici svojih kategorija: Ozren Grgić (dječaci 13 godina i kadeti), David Faić (dječaci 12 godina),  Domagoj Miličević (dječaci 14 godina), Lara Jurčević (djevojčice 14 godina) i Ena Rajković (djevojčice 13 godina).

KRK KUP 2022. Karate centar Šenkovec najuspješniji klub u katama Fotogalerija

Do srebrne medalje došli su Ana Bađun (djevojčice 13 godina) i Erika Grabovac (djevojčice 14 godina). Brončanu medalju osvojila je Bella Mikulić (djevojčice 14 godina).

U ekipnoj kategoriji dvostruka dominacija i zlato (Lorena Mihalković, Ana Bađun, Bella Mikulić) i srebro (Ena Rajković, Lara Jurčević, Erika Grabovac) odlaze u Šenkovec kao i na prošlom državnom prvenstvu.

- Odličan nastup naših natjecatelja na Krku i potpuna dominacija u kategorijama u kojima smo nastupili. Moram, kao najuspješnijeg natjecatelja, izdvojiti Ozrena s osvojena dva zlata u svojoj kategoriji i u kategoriji kadeta gdje je svih pet mečeva pobjedio s maksimalnih 3:0. Ponovo su i naše dvije ekipe bile prejake za konkurenciju i našle se u finalu. Jako sam zadovoljan prikazanom kvalitetom izvedbi, a i činjenicom da smo sa sedam zlata, tri srebra i broncom najušpješniji klub u katama na ovom natjecanju -  rekao je trener Tihomir Grgić koji je vodio ekipu na natjecanju.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video