Vijesti / Sport
Sport
KK DONJI KRALJEVEC Završno druženje za kraj sezone
KK Donji Kraljevec

LIJEPO DRUŽENJE

KK DONJI KRALJEVEC Završno druženje za kraj sezone

Druženje nije završilo bez košarke koju su zaigrali i roditelji mladih košarkaša

- Dolazak ljeta i vrućih dana nas košarkaše izvlači iz dvorana i vuče nas na vanjske terene gdje ljetne večeri provodimo igrajući košarku na vrućini gradskog (ili seoskog) asfalta.

A kako drugačije proslaviti dolazak ljeta i izlazak na vanjske terene nego druženjem kojim obilježavamo kraj jedne duge, produktivne i uspješne sezone? Naravno, to je jedini način! To dokazuje i gotovo stotinjak članova kluba, roditelja, simpatizera i navijača koji su se okupili na vanjskom terenu našeg stadiona "Fundacije" i uživali u druženju čija je poveznica bila sport koji toliko volimo - košarka.

Skuhali smo bograč, dobro rashladili osvježavajuća pića, za najmlađe nabavili pizze i družili se do kasnih večernjih sati, razgovarali, smijali se, zabavljali i naravno, kakvo bi to košarkaško druženje bilo da nismo igrali i košarku... Igrali su je oni najmlađi, kategorije U11, 13 i 15, ali zaigrali su je na kraju i roditelji tih istih klinaca sa seniorskim igračima i svima nam pokazali odakle kod klinaca ta ljubav prema "loptanju pod obručima".

Sve u svemu, druženje je bilo prelijepo, a pao je i dogovor... Definitivno mora postati tradicionalno! P.S. Zapamtite datum 23. srpnja: jubilarni 10. noćni streetball turnir! Više informacija uskoro! - kažu iz KK Donji Kraljevec.

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video