Vijesti / Sport
Sport
MRK ČAKOVEC Polako se 'slažu kockice' pred novu sezonu
Zlatko Premuš

NOVOSTI IZ KLUBA

MRK ČAKOVEC Polako se 'slažu kockice' pred novu sezonu

U Muškom rukometnom klubu Čakovec pomalo „slažu kockice“ pred novu prvenstvenu sezonu čiji početak i raspored u klubu s nestrpljenjem čekaju da onda lakše planiraju i donose potrebne zaključke. Plenum klubova Prve lige Sjever zakazan je za početak srpnja, tada će mnogo toga biti jasnije.

Već sada je međutim poznato da će momčad i u novoj prvenstvenoj sezoni i dalje voditi iskusni strateg Vladimir Canjuga, da će većina igrača ostati na okupu, a što se tiče pojačanja u tijeku su i razgovori oko toga. Predsjednik kluba Davor Varošanec realni je optimist kada za novu sezonu najavljuje ponovo borbu za vrh tablice i plasman u Premier ligu.

Nakon što su se u taj rang plasirali Osijek i KTC Križevci Čakovčanima će ako se dobro organiziraju i ekipiraju biti lakše do i ovaj puta realno zacrtanog cilja. Očekuje se i dalje pomoć odgovornih, a u klubu nisu zaboravili ni mlade iz čijih redova u prvu ekipu „dolazi“ sve više mladih i talentiranih igrača.

Jer Međimurje je rasadnik mladih rukometaša, pa iz kluba poziv da se svi zainteresirani jave na njihovu adresu jer uskoro treneri mladih selekcija počinju s pripremama. Prvo je na redu akcija Zajednice sportova grada Čakovca – „Svaki tjedan sport jedan“, gdje rukomet okuplja niz mladih od koji većina ostaje u ovom međimurskom  „sportu broj dva“.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video