Vijesti / Sport
Sport
SPORTSKI KAMPOVI ZA VRTIĆARCE 'Mini sportsko ljeto' osmišljeno kako bi djeca i po ljeti vježbala!
Korina Ban/eMedjimurje arhiva

MINI SPORTSKO LJETO

SPORTSKI KAMPOVI ZA VRTIĆARCE 'Mini sportsko ljeto' osmišljeno kako bi djeca i po ljeti vježbala!

Uočivši potrebu da tijekom ljetnih mjeseci djeca vrtićke dobi što više sudjeluju u procesu tjelesnog vježbanja u Gimnastičkom klubu "Marijan Zadravec Macan" osmislili su program 'Mini sportsko ljeto'

Riječ je o verificiranom sportskom programu kampova za djecu od 4. godine starosti do polaska u školu. I dok za školarce, ne samo u Čakovcu već i diljem Međimurja, postoje različiti programi i kampovi, takve organizirane aktivnosti za one nešto mlađe nisu postojale. Nakon odličnih iskustava od prošle godine, u našem čakovečkom gimnastičkom klubu pripremili su proširenu sportsku ponudu kampova koji će biti održani pet puta tjedno po 1 sat i 15 minuta. 

Programom „Mini sportsko ljeto“ podiže se razina kvalitete života djece, usmjerava ih se na bavljenje tjelesnom aktivnošću te aktivno radi na poboljšanju psiho-fizičkog zdravlja. Ove godine na rasporedu su četiri kampa koja će biti održana od 27. lipnja do 22. srpnja, a uključivat će: gimnastiku, plivanje, badminton, košarku, nogomet, tenis, boks, karate, bicikliranje, rolanje, stolni tenis i ples. Cijena jednog kampa je 200 kuna, a za dva i više kampova obračunava se iznos od 180 kuna po kampu. Najam opreme za rolanje računa se 30 kuna po danu.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video