Vijesti / Sport
Sport
NK MEĐIMURJE Vincetić najavio pobjede protiv Nedelišća i u prvenstvenim utakmicama
Z.P.

NOVOSTI IZ KLUBA

NK MEĐIMURJE Vincetić najavio pobjede protiv Nedelišća i u prvenstvenim utakmicama

Trener Međimurja najavio je pobjede u obje utakmice finala kupa protiv Nedelišća te u oba prvenstvena susreta koja su im preostala

U čakovečkom trećeligašu, NK Međimurju, na redovnoj konferenciji za štampu trener Goran Vincetić komentirao je nekoliko u ovom trenutku aktualnih pitanja.

- Do kraja prvenstva, u dva susreta koji nam ostaju za odigrati očekujemo maksimalni učinak i dvije pobjede koje nam u konačnici još uvijek ostavljaju mogućnost igranja iduće sezone u višem rangu natjecanja. Dovoljno smo motivirani da uspijemo, pobjeda u Ludbregu s Podravinom i dobra igra još je jedan od pokazatelja da možemo ostvariti realne prognoze - rekao je.

Finale Kupa i dva susreta s Nedelišćem?

- Zanimljiv protivnik kojeg uvažavamo, istovremeno pak najavljujem pobjede, sve ostalo smatrat ću neuspjehom. Da smo favoriti dokazat ćemo na terenu i s naslovom pobjednika Kupa završit ćemo sezonu.

Iduća sezona i status trenera Vincetića?

- Slijedi dogovor s odgovornima iz uprave oko suradnje u iduće dvije sezone. Imam već sada razrađeni program oko stručnog stožera i igrača, imat ćemo mladi i motivirani sastav koji će se u novoj sezoni bez obzira u rang u kojem ćemo igrati boriti za najviši plasman - završio je Vincetić.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video